Нова книга на издателство Асеневци

„АЛКАЛНО ПРЕЧИСТВАНЕ И РЕСТАРТ “ събира всички знания на Рос Бриджфорд- коуч по здравословен начин на живот и специалист по алкално и антивъзпалително хранене

Рос Бриджфорд е коуч по здравословен начин на живот и специалист по алкално и антивъзпалително хранене, който повече от 15 години обучава хората, показвайки им как да са здрави, енергични и как да се чувстват комфортно в тялото си. Неговите програми правят здравословното хранене просто, лесно, вкусно и без излишни усилия.

През последните години Бриджфорд е помогнал на над 10 000 лица от 64 различни държави да започнат да се хранят здравословно, да излекуват организма си. Неговият сайт rossbridgeford.com, съдържащ рецепти, съвети, лични истории и режими на хранене, достига до над 2 милиона души годишно.

„АЛКАЛНО ПРЕЧИСТВАНЕ И РЕСТАРТ “ събира всички знания на Рос за алкалното хранене и представя лесен за изпълнение 7-дневен режим за цялостно пречистване и рестарт на организма. От книгата на Бриджфорд научаваме кои са основните фактори, които причиняват дисбаланс в организма, как да възвърнем баланса с метода на „трите А-та“, кои хранителни добавки наистина влияят благоприятно на нашия организъм и кои са петте стълба на алкалното пречистване, с които ще постигнем целите си. Бриджфорд допълва режима за алкално пречистване и рестарт с предварителна седмична програма, подходяща за лица, които тепърва се запознават със здравословния начин на живот.

7-дневната програма за алкално пречистване и рестарт на Рос Бриджфорд преобразява организма само за една седмица, заличавайки напълно следите, които вредното хранене оставя върху здравословното състояние, кожата и теглото.

Comments are closed.