Трусовете започнаха…

Току-що отминала най-шантавата година, която съсипа световната икономика и нормалните човешки взаимоотношения, ето че започнаха трусовете. Не става реч за ужасните земетръсни мигове в Хърватска, а за водещата сила в света.

С пълно право възмутени от откраднатите избори граждани нахлуха в Капитолия, дадоха и жертви – нещо невиждано от Гражданската война  Трябва да си глух, за да не чуеш как се открива първия за годината Конгрес: не с “Amen”, а с “Men and women”; сиреч – отхвърляме Бог. Кощрамбата Нанси Пелоси пък внесе “обосновано перспективно искане” да бъдат заличени понятия и смислови определения, свързани с досегашното “пол”, като “Баща”, “Майка”, “Син”, “Дъщеря”. Ако това безумно предложение се приеме, то ще бъде последвано от дежурните опортюнисти в Европа; за България е излишно да  говорим.

Апропо, в парижката Опера няма да се поставят знаменитите балети на Чайковски “Лебедово езеро” и “Лешникотрошачката”, защото… насаждали бял расизъм. /Сигурно би могло, ако пребоядисат лебедите в черни…/ “Най-тежко днес в Америка е да бъдеш бял хетеросексуален мъж”, беше казал Тръмп.

Това е настъплението на соросоидните рептили, залегнало в сатанинската Истанбулска конвенция: яростно отричане на благословените от Бога Мъж  и Жена, единствени имащи възможността да се размножават, да раждат Дете.

А по нашите ТВ – тук-там по една-две срички за размириците във Вашингтон. Виж, за просташкото “Ледено хоро” – възторжени отзиви и поздравления за пояните примитиви и бранещия ги кмет – колкото искаш.

Comments are closed.