Основните проблеми на Европа и България

1.Невижданият и практически неконтролируем наплив от неканени, ненужни и дори вредни икономически мигранти, преобладаващата част от които идват от Близкия Изток и Африка, с ниско образование, без ценз и трудови навици, предимно с ислямско вероизповедание, немалко от тях – с нескрита склонност към насилствено ислямизиране на християнска Европа.

2.Хартата на ООН за мигрантите – безотказност на исканията за подслон и гражданство дори и поради климатични причини; предимство на ХИВ-позитивни и болни от СПИН и на хомосексуалисти. Целта е прозрачна: унищожаване на християнска Европа. Потресаещо е скудоумието на над 140 държави, които подписаха тази заробваща и загробваща ги Харта. Ние само страхливо се “въздържахме”. Засега…

3.Огромна опасност от епидемични взривове в Европа от тежки инфекциозни заболявания – проказа, холера, полиомиелит, смъртоносната ебола, привнесени от тези мигранти, в чиито страни тези болести върлуват, а имунизацията е непозната.

  1. Истанбулската конвенция и производните й у нас Стратегия за закрила на децата и вмъквания в разни закони, които всъщност подмолно я въвеждат и в България. Целта на ИК е е ужасяващо зловеща: опорочаване на децата ни, най-вече – на момченцата. Виждаме попълзновенията на ИК у нас чрез други форми – гей-паради, потикване към смяна на пола посредством разни коварни анкети, провеждани от МОН, хомо-текстове в учебниците и дори в читанките, склоняване към предателство и доносничество спрямо родителите и семействата в болшевишки стил а ла Павлик Морозов. МОН от години води целенасочена дебългаризираща и отродителна политика – изхвърли от учебниците най-родолюбивите произведение, вкл. на Вазов, Ботев, Чинтулов, Захарий Стоянов, Вапцаров, поощрява джендърски текстове. Искаме оставки за ръководствата на МОН и Държавната агенция за закрила на децата!
  2. Демографският срив в цяла Европа и най-вече у нас (ние сме с най-ниската средна продължителност на живота, най-висока заболеваемост от социално-значими болести и детска и обща смъртност). Здравеопазването ни е напълно меркантилизирано, трудно достъпно и в разруха. Основните му дефицити са: финанси, квалифицирани кадри, профилактика, човеколюбие, взаимно недоверие между лекар и пациент.

Така и не видяхме вижданията на нашите кандидати за евродепутати по тези теми и предложения за разрешаването им.

Обществен Съвет “Дядо и внуче”, който е създаден към Съюза на офицерите от запаса, настоява за въвеждане не на джендър-, а на здравно-духовна, историческа и религиозна култура в училищата в Европа и най-вече – в България. Не искаме да сме жалки пасивни свидетели на началото на края на държавата и народа ни!

Монографията по темата е налична: “Мила Родино”. Да живее България!

Comments are closed.