Брой 5, 1999 година
1Reklama

"ГЕДЕОН РИХТЕР" -
С НОВ ОФИС В БЪЛГАРИЯ

 Известната унгарска фармацевтична фирма "ГЕДЕОН РИХТЕР" организира тържество по случай новия си офис.

 "ГЕДЕОН РИХТЕР" дава пример на нашите фармацевтични фирми не само с чудесните си ефективни лекарства, всички с призната G. M. P. (добра производствена практика), но и с успешното си приватизиране. 57% от акциите принадлежат на чужди инвеститори, но нито един от тях не държи повече от 3%; контролният пакет от 25% си остава обаче държавна собственост, а акционерите са общо над 300. 2/3 от продукцията е за износ и оборотът на фирмата за миналата година е 258 млн $. "Високо качество при достъпна цена!" е кредото на "ГЕДЕОН РИХТЕР". Ето някои от неговите продукти, широко известни и използвани и у нас.

 КАВИНТОН е лекарството, които осигурява най-големите продажби на "ГЕДЕОН РИХТЕР". То се предписва при различни форми на мозъчното кръвообращение, особено при преходни исхемични пристъпи, мозъчен инсулт и състояния след него, деменция със съдов произход, мозъчна атеросклероза - водещите заболявания в България; предпочитано е и при болестта на Мениер, както и в офталмологията.

 МИДОКАЛМ се използва при постенцефалитен и атеросклеротичен паркинсонизъм, облитериращ тромбангиит, болестта на Рейно.

 ХИАЛУРИХТ е също нашумял оригинален продукт на "ГЕДЕОН РИХТЕР", използван за стимулиране на декубитални и трудно зарастващи и инфектирани рани

 Новият адрес на "ГЕДЕОН РИХТЕР" е: 1504 София, бул. "Я. Сакъзов" 30, тел. 943-34-77, факс 943-34-89. Ръководител на представителството е маг.-фарм Детелина Таканяцова.

 За много години!

 

Website design by NTS Communications