Ще имаме ли закон за нравствеността?

На вниманието на бъдещото 45-то НС

На вниманието на Президент Радев

На вниманието на Съюза на българските писатели

 

Всяка година през м. май в България избухва обществен скандал: ЗА и ПРОТИВ гейпарадите. /Ако си спомняте, тях първи ги позволи кметът на София Борисов; предишественикът му Софиянски отказваше да даде позволение на все още спотайващата се странна общност./

Оттогава столичани са принудени изумени да наблюдават шумни, неприлично кълчещи се и целуващи се неопределени същества, външно прилични на мъже, както и напудрени, кичозно натруфени какички, кикотещи се до други подобни тям. Сатанинското шествиевинаги  е плътно охранявано от националната полиция и жандармерия, сякаш минават най-високопоставени сановници. В кресливите редици гордо крачат западни посланици /нима това не е намеса във външните работи на суверенна страна?/ и гневно заклеймяват всеки, който не харесва дружките им. М. г. кметицата Фандъкова щедро заплати цели 180 000 лв от столичния бюджет за охраната /а това е задължение на участниците в шествията и митингите, не – на общината или държавата!!/ – средства, с които би нахранила десетки хиляди дечица.

Така е вече от 15 години. Заразата, тръгнала от София, плъпна и по другаде – Пловдив, Бургас. Никой от високопоставените лица не обръща внимание на протестите на сънародниците и съгражданите си – макар те да са преобладаващото мнозинство: над 98% от хората са хетеросексуални, живеят в семейства и създават и отглеждат най-ценното за една държава: децата й, без които тя би загинала за не повече от век. Обратните били искали правата си. Но кой им ги отнема или нарушава? Нима някой ги преследва, бие и затваря; нима не ги приемат на работа? И кой работодател се интересува от поведението на своите служители под юргана след работно време, а не – от ценза, образованието, експертността и уменията им?! Сигурно скоро ще поискат квота в ръководните органи на фирми и ведомства – както от ЕС настояват за масово назначаване на жени в тях, независимо дали имат управленски качества.

Киноартист от Холивуд изпищя: не му давали Оскар, щото бил гей, сякаш високото отличие се присъжда не за актьорско майсторство, а за сексуални практики; ами да се пробва тогава във филми за възрастни! Излиза, че след имената на актьорите задължително трябва да се добавя какъв вид плътски наслади предпочита; и ако са хомо – автоматично да бъде награждаван? За тези права ли пледират?

“С мъжко да не лягаш като с женско – това е гнусота; и двамата да се убият!”, повелява Господ на Мойсей. Библейската повеля на Създателя е охотно подета и от Сталин, и от Хитлер. “Унишожавайки хомосексуализма, унищожаваме фашизма!” – тръби Горки във в. “Правда” /а всяка по-остра статия там се редактира и одобрява лично от Стопанина/. Ефрейторът-нацист направо изпраща “обратните” по концлагерите с розови триъгълничета на реверите; там изпепеляват 500 000. И в Наказателния кодекс на социалистическа България имаше законова форма за юридическо преследване на хомосексуалистите, независимо дали са се събрали по взаимно съгласие; така бяха съдени Парцалев, проф. Чавдар Драгойчев, Ат. Свиленов.

Странно е манийното пристрастие на брюкселските чиновници-диктатори към насилствената хомосексуална преориентация на европейските народи. Още с първото изречение при встъпването си в длъжност председателката на ЕК д-р Урсула фон дер Лайен /педиатър, майка на 7 деца!!/ се закани на страните-членки, които – видите ли, що за престъпление! – още не са приели Истанбулската конвенция, чиято видна от всички цел е най-вече обучението на децата ни в безплодните и опасни за здравето и живота практики: да го сторят час по-скоро, иначе… Неолиберална демокрация по европейски, няма що.

Нима на нея, лекарката, не й е известен медицинският факт, че 75% от спинозните са хомосексуалисти; да не говорим за разцепванията и пролапса /изпадането/ на ректума /правото черво/, защото то не е предназначено за пъхане на предмети срещу естествената му перисталтика?! Слава, Богу, че българският Конституционен съд определи ИК като противоконституционна!

Но – ето го вечният трън в очите на лицемерните брюкселски сановници, които упорито водят Европа към пропастта чрез ИК и насърчаване на хомосексуализма и миграцията – гордият и достоен Виктор Орбан. Под негово давление унгарският Парламент прие Закон против демонстрирането и поощряването на хомосексуализма! Ех, че яростен вой се надигна откъм правоверните защитници на прекрасните евроатлантически ценности!! Орбан им отговори, както винаги, остро и недвусмислено:

“Членството ни в ЕС не ни прави роби и не ни задължава да влизаме в ролята на безмозъчните послушни овце. Не смятам да блея щастливо, когато виждам, че ЕС се превръща в чудовище; той се изроди! Аз обаче на изнудване и заплахи няма да се поддам! На няколко пъти се опитаха да ни сплашат, че ЕС няма да отпуска финансиране на държавите, които отказват да подкрепят тази извратена ЛГТБ-култура. Те чуват ли се изобщо? Значи, за да получим средства за борба с пандемията, за икономиката и всичко останало, трябва да целуваме ръцете на обратните – онези, които не знаят хора ли са, жаби ли са, мъже ли са, жени ли са. Е, няма да я бъде! Трябва да ме убият, за да го направя!”

По-ясно не може да им се каже!

Надяваме се новият Парламент също както унгарския да обсъди и приеме един Закон за нравствеността, който да поощрява възпитанието на децата ни в здравно-духовна и историческа, не в джендър-култура.

Защото България се топи пред очите ни – икономически, нравствено и демографски! При 54 000 новородени през 2020 г. /поне половината от които не са на родители с българско самосъзнание!/ и 124 000 починали сънародници – сиреч: минус 70 000 души /!!!/, България просто няма никакво бъдеще и ще изчезне завинаги от картата на света в близките 50-60 години т. е. най-много до 2 поколения.

А с хомосексуалисти няма да я спасим – те, както е известно, деца не правят!

Макар че опитите продължават…

Огромно недоумение буди подчертаната дискриминация на най-важните европейски и световни субекти към хетеросексуалните хора, което са – отново подчертаваме! – в основата на бъдещето им. Откраднатото от децата знаме-дъга на ЛГБТ предизвикателно се вее пред ООН, ЕС, Белия дом, посолството на САЩ във Ватикана, дори и УЕФА си го постави на емблемата по време на Европейското първенство /но какво общо има най-популярната игра с хомосексуализма?!/. Това било, видите ли, жест към свободата и различието.

“Новото нормално” вече означава: отричане от Бога, Вярата, Семейството, Отечеството – християнските устои на Стария континент, на целия свят. Целта е ясна: човечеството да бъде стопено до 1 млрд. Ако не стане чрез хомосексуализъм, ще стане с ядрена война…

Боже, ние сме си изживели отредените ни от Тебе години.

Пази децата и внуците ни!!

“Хомофобия!” – чуваме да пищят неолиберали и ЛГБТ-джейци при подобни текстове. О, Брюксел не понася друго мнение, освен официалното – въпреки гръмко прокламираното право на мнение на всеки човек.

Не, мили хора. Просто се защищаваме от дискриминацията, която проявявате към нас, които честно живеем в семейства, създаваме и отглеждаме децата си, към които най-безсрамно и нагло посягате с костеливите си пръсти – да ни ги отнемете.

И, откъде-накъде вие ще налагате на целия свят своята яростна хетерофобия?!

Значи – хомофобия не може, но хетерофобия – да?!

Няма да ви го позволим!

Но ето още един цитат от този блестящ европейски лидер /защо и останалите не са поне отчасти като него – тогава Европа би оцеляла?!/:

“Унгарците коленичим само пред Бога, Родината и жената, на която предлагаме брак.”

Казал го е по повод малодушното настояване на УЕФА всички футболисти да коленичат преди започването на мачовете в знак на уважение към починалия при задържане съпротивляващ се на полицаи престъпник, с няколко присъди, една от които – за насочен пистолет към бременна продавачка по време на въоръжен обир. Да, никой не трябва да умре при арестуване, но пък да го правиш национална икона и да принуждаваш целия свят да го почита и едва ли не – канонизира, е прекомерно.

И – ето ги настръхналите еврокомисари и министри на отделните страни-членки: като един скачат срещу Орбан – как смее да кривва от правия /обратен/ път, що за инакомислие? Урсула размахва гневно пръст на думите му, че той няма нищо против хомосексуалистите, а само срещу наглото пропагандиране на практиките им сред децата, и то – без съгласието на родителите им.

Унгарецът се позовава на Хартата за основните права в ЕС: член 14 недвусмислено признава правото на родителите да възпитават децата си и да им дават образование в съответствие с техните философски, религиозни и педагогически убеждения. А чл. 4 от Лисабонския договор признава правото на всяка страна-членка да се позовава на своята конституционална идентичност.

Премиерът на Норвегия Рюте направо избива рибата, като се изцепва: щом Унгария не приема европейските ценности, да напуска ЕС. Само дето не дава призив: ако не слуша, да ѝ обявят война. Макар че с извратени деца-гейчета, които няма да създават поколение, унищожението на цялата общност ще бъде сигурно. И какви са тези “европейски ценности”, според Рюте: възможно повече педерастия?! Но нали от 17 века Европа е приела християнските ценности? Кой го е овластил да ги променя? Или не знае, че над 50 000 нещастни норвежки деца са грабнати по гестаповско-еничарски от недосегаемата злокобна организация Барневерн?

Обезумелият ЕС се самоубива ритуално и с наслаждение. Самурайският меч се забива в аортата й от неадекватните й сановници. Заливащият я хомосексуализъм, в съчетание с тъмните мигранти с чужда кръв и религия най-късно до един век ще унищожат Стария континент, люлката на световната цивилизация.

Нима ще отпуснем ръце и ще си оставим децата и внуците на произвола на съдбата, отредена им от Брюксел?!

По желязна традиция от Средновековието Полша твърдо застанаха зад Унгария. Но ето как избухва президентът на Чехия Милош ЗЕМАН: “Ако се подложиш на операция за смяна на пола, то по същество извършваш престъпление и се самонараняваш. Всяка операция представлява риск и тези транссексуални за мен са отвратителни.” Разбира се, той има предвид усилената пропаганда в скандинавските страни за хирургично превръщане на невръстни момченца в… момичета – абсолютно престъпление по каноните на Медицината /”Примум нон ноцере!” – “Преди всичко да не се вреди”; първият нерушим канон на Хипократ. Страшната операция е щедро платена от държавните бюджети…

Защо убиваш децата си, обезумяла Европо?!?!

За съжаление, не чухме какво е мнението на българския президент относно достойното поведение на Орбан и прекрасния му закон против гей-агитацията и пропаганда сред унгарските дечица в училищата; Радев е присъствал на обсъждането му, но вероятно е мълчал, за да не разсърди джендър-чичковците от богатите страни.

Но – ето, появи се лъч надежда! Увлечени от твърдата позиция на Орбан, неколцина лидери на дясно-консервативни партии, начело с несломимата Марин Льо Пен, създадоха отделна група в Европейския Парламент – “Велик съюз”, за решителен отпор на мракобесните джетдър-идеолози, решили да изпедерастяват децата ни и да убиват исконните европейски християнски ценности, заменяйки ги със сатанинските ЛГБТ.

Но пассаран, драги ми агресори-джендъри!

 

Но ето мракобесническото изказване на Урсула фон дер Лайен спрямо Орбан: “Хомосексуализмът се приравнява към порнографията. Това законодателство използва защитата на децата, за да дискриминира хората поради тяхната сексуална ориентация. това е позор. Нито един въпрос не е толкова важен, както този, който засяга нашите ценности и идентичност. Унгария ще се изправи пред пълната сила на правилата в ЕС, ако не отстъпи.”

Толкова ярост и злоба в 4 изречения, и то просъскани от фактически премиера на застаряващия ЕС, чойто демографски проблеми ще натежават все повече в идните години. Каква дискриминация има, когато пазиш децата си от преднамерено опорочаване и тласкане към непродуктивни и опасни за здравето сексуални практики? Какви са тези заплахи с диктат, ако отстояваш собствената си ценностна система и народопсихология? В какво се е превърнал този ЕС – в нов СССР, командван с желязна ръка от неумолим Кремъл? С един вожд и диктатор на върха?

Умопомрачителни са заканите и на новоизлюпения политик-шоумен, който посяга към властта в бързо стопяващата се и изчезваща България:

“Твърдо съм за Истанбулската конвенция. Орбан трябва да бъде смачкан заради ексцесиите му срещи ЛГБТ. Законът в Унгария, забраняващ да се говори на малолетните за хомосексуализма по-скоро ни алармира, че ЕС трябва да се трансформира в единна държава, която да попречи и в другите държави свободата да стане като в Унгария.”

Тук с потрес виждаме един отявлен глобализатор-космополит, истински троцкист /ако изобщо му е ясно кой е Троцки/, готов да зачеркне независимостта на Родината си в името на… налагане на хомосексуализма. И тяма значение, че Конституционният съд отхвърли натрапваната ни ИК. Щом шоуменът е казал: ще се откажем и от Конституцията си., и от Парламента, Президента, Министерския съвет – и да ставаме васали на Брюксел. Имаме 5-вековен стаж, после – още 45 години… Но откъде, на какво основание идва подобно грандоманско самочувствие у един недоказал се в личен план застаряващ човек?

В Древна Елада на ергените е било забранено да стъпват във Форума; нека първо създадат семейство и отгледат деца, пък тогава да обсъждат и решават съдбините на Отечеството си. Нищо лично.

 

Но ето мракобесническото изказване на Урсула фон дер Лайен спрямо Орбан: “Хомосексуализмът се приравнява към порнографията. Това законодателство използва защитата на децата, за да дискриминира хората поради тяхната сексуална ориентация. това е позор. Нито един въпрос не е толкова важен, както този, който засяга нашите ценности и идентичност. Унгария ще се изправи пред пълната сила на правилата в ЕС, ако не отстъпи.”

Толкова ярост и злоба в 4 изречения, и то просъскани от фактически премиера на застаряващия ЕС, чойто демографски проблеми ще натежават все повече в идните години. Каква дискриминация има, когато пазиш децата си от преднамерено опорочаване и тласкане към непродуктивни и опасни за здравето сексуални практики? Какви са тези заплахи с диктат, ако отстояваш собствената си ценностна система и народопсихология? В какво се е превърнал този ЕС – в нов СССР, командван с желязна ръка от неумолим Кремъл? С един вожд и диктатор на върха?

А ето го и достойния отговор на Орбан към дер Лайен и компания, в едно убийствено изречение:

“Каквото и да правите, ЛГБТ няма да стъпят при нашите деца!”.

Умопомрачителни са заканите и на новоизлюпения политик-шоумен, който посяга към властта в бързо стопяващата се и изчезваща България:

“Твърдо съм за Истанбулската конвенция. Орбан трябва да бъде смачкан заради ексцесиите му срещи ЛГБТ. Законът в Унгария, забраняващ да се говори на малолетните за хомосексуализма по-скоро ни алармира, че ЕС трябва да се трансформира в единна държава, която да попречи и в другите държави свободата да стане като в Унгария.”

Тук с потрес виждаме един отявлен глобализатор-космополит, истински троцкист /ако изобщо му е ясно кой е Троцки/, готов да зачеркне независимостта на Родината си в името на… налагане на хомосексуализма. И тяма значение, че Конституционният съд отхвърли натрапваната ни ИК. Щом шоуменът е казал: ще се откажем и от Конституцията си., и от Парламента, Президента, Министерския съвет – и да ставаме васали на Брюксел. Имаме 5-вековен стаж, после – още 45 години… Но откъде, на какво основание идва подобно грандоманско самочувствие у един недоказал се в личен план застаряващ човек? Същият, който така разпалено пееше чинтуловите песни и развяваше трибагреника. Поредният свръхизмамник?! Явно е решил да прилага смразяващата татуировка на гърба си: “Ще те отведа в ада…”

И нито сричка за основния ни национален проблем – демографския. Напротив: ако злокобните му намерения се осъществят, България ще се стопи много по-бързо.

В Древна Елада на ергените е било забранено да стъпват във Форума; нека първо създадат семейство и отгледат деца, пък тогава да обсъждат и решават съдбините на Отечеството си. Нищо лично.

Клета Българийо…

МЗ предостави на КПКОНПИ изискани документи.

Comments are closed.