Джендърство под държавна закрила

Неотдавна в сградата на Радио Пловдив /филиал на общественото БНР!/ се е състояло представянето на книжка, предназначена за най-малките /3-6-годишни/, чието заглавие “не ще спомена от страх мойта реплика да не оскверня” от някакви авторки, възхваляващи хомосексуалното съжителстване на две нежни пеперудки и два мъжки черни лебеда. Милото събитие е било обаче разтурено от “хулиганстващи” запалянковци на футболния отбор “Ботев”, които нахлули в сградата и, представете си, дори посегнали към скъпоценната книжнина.

Не ще и дума, ние сме против всякакъв род аутодафета! Но в случая става реч за предоставяне  – от собствената ни най-бързо стопяваща се държавица /вероятно – безплатно, защо не – с благотворителна цел/ за джендър-пропаганда и агитация, най-нагло целяща извращаване на подрастващото й поколение, на децата и внуците ни.

Що за самоубийствена политика! При това – след като сатанинската Истанбулска конвенция бе достойно отхвърлена от Конституционния съд, а нейното повторение под индиго – т. нар. Национална стратегия за защита на детето /чети: за отнемане на децата от родителите им и за узаконяване на позорната детска юрисдикция/ не бе приета от НС.

Интересно, дали директорът на Радио Пловдив би дал разрешение на някой от нас да представи книга на родолюбива тематика във фоайето му?

Защо стойностните книги на български автори всячески се пренебрегват от държавните ни институции?

Да си припомняме ли недостойното отношение на кметицата 4-ти мандат /учителка по руски!/, която на всеослушание бе обещала, че веднага след “златния” ремонт на бул. “Граф Игнатиев” ще възстанови прословутите в цяла България книжни щандове, посещавани всекидневно от хиляди столичани и гости на София? Но позволява възмутителните паради на разголените сбърканяци и с щедра ръка заплаща /м. г. – за 180 000 лв; колко деца щяха да бъдат нахранени с тези – наши! – пари?/ охраната им. Питала ли е общинските съветници за разрешение? Или – щом от Брюксел настояват за опорочаване на децата ни, по традиция ще им коленичим.

СБП зае правилното отрицателно отношение спрямо Истанбулската конвенция! Но битката за нашите деца трябва да бъде постоянна!

Иначе джендърството – “новото нормално” – ще доунищожи държавата и народа ни!

Comments are closed.