Реч на Виктор Орбан

“Никой не отнема свобода никому. Всеки възрастен гражданин има право да живее както пожелае. На децата и семейството обаче няма да позволим да се посегне. Защото в един момент ограничените ще бъдем всички ние – хората, които пазят истинските християнски ценности и морал. Безумствата на някои в Европа са ескалирали дотам, че не им се противопоставим и ако не ги спрем, като нищо в скоро време ЕС ще задължи мъжете да носят рокли.

Чия свобода ще бъде засегната тогава – нашата или тяхната? Вмисто ЕС да се занимава с тези глупости, да вземе да си оправи отношенията с Путин и Русия. И да се спрат абсурдните санкции. Вие, евродепутатите, сте бита карта – и вие и вашите извратени идеи за джендърство, липса на семейни ценности, отказ от прекрасните думи “мама” и “татко” и побъркване на децата от мънички. Всичко това е към своя край.

Няма да се преборите с нормалността, никой не е по-голям от християнските ценности. Все повече глупаци имат власт в ЕС и вземат решения за бъдещето на Европа. По-скоро за разрушаването й. Разпадът на Стария континент ще се случи поради две обстоятелства:

1. Алчността на Америка и планът на Сорос за тотално унищожение на древна Европа; 2. Лекомислието, моралната деградация и промитите мозъци на политиците в Брюксел. Колко безредици и безчинства донесе мигрантската вълна, която заля цяла Европа, и то с благословията на нейните политици. После – насилственото налагане на “Новото нормално”. И сега тези войни с Русия и Изтока. Световната война е още в зародиш., но рискуваме скоро да избухне със страшна сила и да ни отнесе всички.

По никакъв начин няма да направим компромис със себе си и ценностите си, за да угаждаме на нечия лудост.

 

Виктор ОРБАН

Comments are closed.