До държавниците на България

Уважаеми държавници,

Знаем, че има десетки хиляди българи, които са преболедували Ковид или са преминали през тежка лъче- и химио-терапия по повод онкологични заболявания. А преобладаващото състояние на народа ни е тревожно-депресивният синдром, предизвикан от всекидневния стрес, който е основният болестотворен фактор.

Но и най-доброто лечение не достига успешен край, ако преболедувалият организъм не бъде възстановен след него. Уверяваме ви, че най-доброто място за възстановяване и укрепване здравето на нашите сънародници са Родопите – с техния кристален отрицателно йонизиран боров въздух, който гони малегнизиращите свободни радикали от клетките и укрепва имунната система, със здравословната им храна, нископланинския туризъм и слънчевите хора. Благоприятно въздействие оказват и десетките параклиси около селата, където човек може да почерпи допълнителни сили чрез молитви и вяра.

Настояваме да бъдат възстановени и оздравителните училища за деца с белодробни заболявания и астма в селата Славейно и Петково, които по неизвестни причини бяха закрити.

Призоваваме ви да подкрепите нашите усилия да пропагандираме на идеята ни за Родопски здравно-духовен туризъм чрез  издаване и разпространение на брошури и диплянки и провеждане на конференции и пресконференция.

Tags: 

Comments are closed.