Оставете децата на мира!!

Не му е за пръв път на бившия ни (слава, Богу – завинаги!) премиер да обикаля предизборно села и паланки, и навсякъде да се снима с чужди деца. Понякога те са облечени в… тениски с обожествявания му нагъл лик (чекмеджетата с пачките, кюлчетата злато и пистолета там ги няма). Така навремето снимаха и рисуваха чичко Ленин, чичко Сталин и чичко Георги Димитров, ласкаво прегръщащи или пощипващи по бузките невинни дечица.

Добре знаем, че има стара законова постановка в нашата изчезваща Родина: те да не бъдат използвани в предизборната борба. На това мнение е и Дирeкцията за защита на децата; нейната директорка твърди, че “освен незаконно, използването на деца за предизборна агитация е аморално.” Съвършено правилно, няма да възразим, но нека г-жа Лилова си спомни, че подготвената от тях Национална стратегия за защита на децата, светкавично подготвена от агенцията й веднага след отхвърлянето на ИК от КС, дума по дума повтаряше зловещите й постановки, вкл. правото на джендър-НПО и ЛГБТ своеволно, по еничарски и гестаповски, да отнемат дечицата от родителите им. Точно като госпожата се изразява и кандидат-депутатката д-р Таня Андреева, педиатър (едноименничка на бившата ни най-сполучлива министърка) от ДБ: “За 11 години на власт какво направихте за тях? НИЩО. Няма национална детска болница. Няма добро детско здравеопазване. Няма детски градини. Няма хуманно детско правосъдие. Поне спрете тази гавра с децата!”

Оп-па, нещо не ни се връзва. Съгласни сме с първите три твърдения; неведнъж сме ги изнасяли и ние. Обаче добре знаем, че ДБ са абсолютни привърженици на сатанинската Истанбулска конвенция, чиято подмолна цел е да прокара опорочаващото джендър-обучение в училищата и страшното т. нар. “детско правосъдие”, според което децата ще могат да обвиняват родителите си във всевъзможни несъществуващи грехове и да се отказват от тях; защото целта му е разрушаване на Семейството.

Вие също оставете децата ни на мира, лицемери!!

Comments are closed.