Песъчинки в окото

“Да си толерантен в зверилник е равносилно на самоубийство.”

Николай Хайтов

“Супермен ще е бисексуален, а новите играчки “Лего” ще са полово неутрални.”

Стела Банкова

(Обсъждане. Това е стара новина. Нямат мирясване джендър-соросоидите. Какви ли не щуротии измислят, само за да възпитават децата ни на всяка цена да бъдат обратни и да не се размножават, когато пораснат. В Англия отбелязват новородените не като “момче” или “момиче”, а като U (неизвестно). Като стане на 18 години, тогава щяло да се самоопредели какво иска да е (пък дано да е Трети пол)… Бога и Природата никой не е успял да победи, разберете това, рептили, които сте си поставили за цел да унищожите човечеството и Любовта!)

 

“Ужасно е, че цивилизацията изпревари хуманизма, човешкият мозък изпревари душата. Това е страшното. И то ражда превръщането на живота във виртуална представа за него. Животът уж е истински, но няма дух, душа, сърце.”

 

Никита Михалков

 

(Обсъждане. Не по-малко лошо е, че бездушието и безсърдечието малко по малко заливат и завладяват хуманната медицина…)

 

“За близо 27 години сме унищожили над 91% от всички производствени мощности в България, а населението ни е най-бързо изчезващото в света, редуцирано с почти 25%, като прецедент в човешщата история. (По данни от доклада на ООН).

Виолета Станиславова

 

(Обсъждане. И то – без да се намираме в положение на война… “Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.” Ние сме единствената нация и държава, които се самоубиват ритуално и с наслаждение.)

Comments are closed.