Имаме си и ловец на педофили!

Едно 17-год. момче, Ален Симеонов, отвратено от честите примамки, пускани в мрежите от дърти педофили, е решило да им даде урок. (Защо не – след като “нашата полиция ни пази” толкова успешно!)

Просто е дръзнало да ги издирва и наказва по своему.

Тази наша златна младеж е “на ти” с компютъра. Момчето е отговаряло на мръснишките домогвания на мераклиите за крехко агнешко, представяйки се именно за така желаната от тях девствена 13-годишна девойка. След няколко бързи чата, придружени от недвусмислени подмятания и дори най-цинични описания какво ще я правят, определяло среща, на която отивало с приятели. Следвал кратък екшън – блъскане, закани, удряне на 2-3 шамара, скубане на бакенбарди. И перверзникът, почти разплакан, обещавал повече да не се занимава с тази престъпна дейност. По този начин е “обработил” 27 педофила. Намеренията им са доказани с въпросните чатове плюс разобличителни видеа, фотоси и самопризнания. Нима не е достатъчно за самосезиране на Прокуратурата?

Да, но един от тези мили хора се оплакал на полицията, дето толкова отговорно ни пази, че младежът му нарушавал личното пространство и… авторитета. И тя, бдителната и справедливата, вместо да окошари престъпника и да награди разобличителя му, го вика и го арестува за цял ден в една от килиите си… Нещо повече, представят го като примитивен и войнствен млад фашист.

Името на смелия ловец е упоменато, но не и на жертвата му. Ами, чувствителни са тези хора, пък и човешки права имат. Гарантирани им от Брюксел…

Comments are closed.