Вяра, семейство, отечество!

Този принцип издигам от поне 10 години. Споделям го в моя в. “Български лекар”, във ФБ, в интервюта. Дори отначало вместо “Вяра” употребявах “Бог”, но един близък ми направи забележка, че не всички били християни, та го промених.

И, ето, сега разбрах, че ръководителката на Партия “Италиански братя” Джорджия Мелони /която, дай, Боже, да спечели идващите избори и да оглави в коалиция с родолюбците-антиглобалисти Берлускони и Салвини едно консервативно правителство, неподвластно на мракобесните диктатори джендър-соросоиди от Брюксел, които престъпно тласкат Европа към гибел/ имала буквално същия девиз: “Бог, Семейство, Отечество!”.

На шега казано: може би някой ѝ е превел моя принцип, та го е преписала от мене.

Във всеки случай, когато тази храбра италианка победи, ще ѝ напиша делово писмо. Тя и съюзниците ѝ отдавна са проумели безумието на прескъпо платените брюкселски чиновници, които никой не е избирал, но те тласкат континента-люлка на цивилизацията към опошляване и опорочаване на децата ни, към презрение спрямо майчицата свята, бащата-закрилник и милата Родина, към поквара и бездуховност, всеобща мизерия и гибел. Няма да им позволим да ни отнемат най-скъпото ни децата и внуците ни, и да опустошат Татковината!

Защото няма по-голяма сила от хората, обединени под лозунга “ВЯРА, СЕМЕЙСТВО, ОТЕЧЕСТВО!” Помагай ни, Господи!!

Comments are closed.