Dolor less: Движение без Болка

Помислете преди да вземете нестероидни противовъзпалителни средства екстракти от върба, босвелия, куркума и дяволски нокът.

Хранителна добавка, 60 таблетки

Долор Лес комбинира най-известните и ефективни натурални екстракти за естественото облекчаване на болките в ставите и здравословната ставна функция.

Ефектът му е съпоставим с този на Нестероидните Противовъзпалителни Средства, но без характените за тях нежелани странични действия, като увреждания на гастроинтестиналния тракт (гастрит, язва и др).

Продължителната употреба на Нестероидни Противовъзпалителни Средства и някои болкоуспокояващи може да доведе до други здравословни проблеми и да повиши честотата на нежелани реакции поради прекомерен прием.

Така съчетаните в Долор Лес системи от екстракти от върба, босвелия, куркума и дяволски нокът, представляват алтернативно решение при възпалителни заболявания на опорно-двигателния апарат, както и ефективно повлияване на болката при липса на нежелани ефекти.

Дозировка и начин на употреба:

Само за възрастни. Сутрин и вечер по 2 таблетки след хранене. Ако сте почувствали подобрение 15 дни след приема, за по-добри резултати може да продължите приемането на продукта.

Производител: Натстим ЕООД

Comments are closed.