“Време и опит”, а?

Интересни (но и обезпокоителни) споделяния научаваме понякога от Фейсбук. Друг е въпросът, че не са оформени докрай. Пуснат някое изречение и прекъснат без никакви уточнения и обяснения.

Ето – колко тревожно звучи следният цитат, изпратен от анонимна майка:

“Половото влечение обикновено е насочено представители на противопожния пол. Някои обаче откриват, че имат предпочитание към хора от собствения си пол или пък към индивиди и от двата пола. Понякога са необходими време и опит, за да може младият човек да определи сексуалната си ориентация.”

Било публикувано в учебник за 6-ти клас, издателство “Просвета”, за предмета “Човек и природа”. . Не се съобщава кои са му авторите? В кое училище се учи по него? Как МОН го е пропуснал? Последният въпрос е излишен; нали точно тази е целта на най-антибългарското министерство – опорочаване на децата ни? Ако си спомняте, преди 3-4 години то бе издало наредба до всички столични училища непременно да разкрият тоалетни за… Третия пол…

А всъщност промъкналата се “скрита реклама” е фактически покана към подрастващите (какви подрастващи – това са си още 12-годишни деца!); подтекстът е ясен: изпробвайте всякакъв вид сексуални практики, пък дано да ви хареса близостта с вашия пол; опитайте хомосексуалните. Защото на всички ни е известно в какво соросоидно джендър-неолиберално време живеем, какви са препоръчваните (и направо заповядвани!) от Брюксел т. нар. “евроатлантически ценности”. Те са далеч от исконните християнски ценности на нашия народ и абсолютно чужди и противни нему. Неслучайно се задава насилственото налагане и въвеждане на сатанинската Истанбулска конвенция, която цели ни повече, ни по-малко опорочаване и извращаване на децата ни.

Хей, вие от МОН: докога ще вредите на собствения си народ?!

Comments are closed.