Хапче за дълголетие? О, не!!!

От древността властимащите са мечтали за безсмъртие, възкресение или поне за дълголетие, защото животът в пари и слава им се е услаждал. Затова и преживе са си строели огромни гробници (китайските теракотени бойци, пазещи тренните останки на императора; египетските пирамиди на обожествените фараони, огромните паметници на римските императори). Не е спирала и мечтата им за изнамиране на средства за вечен живот или крепко здраве.

Съвсем наскоро то една от телевизиите излезе гордо съобщение, че фармакологията е на път да изнамери хапче за дълголетие. О, не! Спри, недей! То ще е като изкуственият интелект, който ще разори и ще остави десетки милиони хора без работа и препитание.

Едно подобно хапче (всъщност – това ще са сигурно ежедневно приемани продукти) ще бъдат ползвани – нали се досещате от кого? – от рептилите, които искат да унищожат или поне да намалят човечеството, както и от властимеещите сатрапи, независимо от оцветката им и лицемерното самоназоваване като демократи и либерали.

За обикновените хора ще останат модулираните вируси и фалшивите ваксини. Но – “Парица йе царица”, както казва бай Неделкович от пътеписа на Алеко.

Очаквайте специалното “хапче за дълголетие. Кастата на олигарсите, която планира да намали населението на Земята до “Златния милиард”, ще си го създаде. Но със сигурност няма да го пуснат в масовите аптеки… То ще бъде забранено за вас, о, парии презрени…

Comments are closed.