Гьотеборг стана Содом и Гомор

В прекрасния шведски град Гьотеборг през лятото ще се проведе Олимпиада по… секс. Организатор е някаква Световна федерация по секс (пълна свобода на гражданските инициативи, нали така?). Застъпени са няколко дисциплини: хетеросекс, орална любов, лесбос; хомосексът вероятно също е включен; нали това е все по-нагло натрапваната ни евроатлантическа мода, която скоро ще стане задължителна и дори предимство при назначаване на работа, номиниране за държавник и пр.?.

Това са новите ни ценности: проституция, наркотици, промискуитет (безразборни полови връзки), въпросното хомо (то е насърчавано и от ООН; неговото пъстроцветно знаме се вее пред сградата му); нали човечеството трябва да намалее – стига сте произвеждали деца, те са вредни за Земята – отделят много въглеводородни емисии, така го написа в своя книга една германка (при това – учителка!!), която даде и личен пример: стерилизира се…

Да се разберем: медицината няма нищо против любовта в сексуалното ѝ проявление. То е най висшата – и безспорно полезна! – проява на човешките взаимоотношения: отделят се хормоните на щастието ендорфини и серотонин, изразходва се над 200 калории енергия, засилва се имунитетът, оттам – невъзприемчивостта към болестите, кожата става гладка, увеличава се продължителността на живота, успокоява се нервната система, урегулира се сънят, увеличават се тонусът, работоспособността и жизнелюбието; малко ли е? В същото време, когато е извънбрачен, крие опасности от СПИ (сексуално-преносими инфекции) като смъртоносния СПИН (ежедневно по света за 24 часа от него се заразяват 7200, а умират 5500 души). Да не говорим, че е и извънредно коварен, защото няма установен инкубационен период до първите му проявления (от месец дори до 20-тина години, ХИВ-позитивният може и изобщо да не разбере, че неволно “ръси” вируса).

Не е “честна” болест както трипера (един, най-много три дни скрит период) или сифилисът (точно три седмици след контакта), с открити, видни и от нелекар симптоми. Това няма да бъде разяснено на младежите, които ще участват във вълнуващата Олимпиада (вече тренирали усилено, както ни уверяват организаторите; вярно, така се постигат високите спортни успехи). Сигурно ще последват и нови първенства – национални, европейски, световни, както е при другите дисциплини.

Здравей, Гьотеборг! С пълно основание можеш да се прекръстиш на Содом и Гомор.

А останалите – да му мислим за бъдещето на децата и народа си, защото знаем какво следва – Божият гняв… (Отдавна предлагаме на т. нар. народни представители да подготвят един Закон за нравствеността, но тази морална категория не влиза в евроатлантическите им ценности.)

Comments are closed.