Децата са вредни за природата…

“Епохата се нуждаеше от титани, а роди пигмеи.”

“Стресни се, племе закъсняло,

живейш ли, мреш ли, ти не знайш.

След теб потомство иде цяло.

Какво ще да му завещайш?”

Иван Вазов

Да, точно това е потресаещият надпис на немски плакат, над фотография на майка-кърмачка; до нея и бебето ѝ е застанало друго дете. Тези невинни рожбички били пагубни за природата, защото много ядяли и отделяли, представете си, газове, т. е. вредни емисии… Новото нормално, а? Европейски ценности, а? И не “майка”, а “Родител-2”, ясно ли е?!? А бащата е неизвестен.

И нинакви момченца и момиченца, а – същества някакви (така пишат пола на новородените в Англия – U, неопределен); като пораснат, ще се самоопределят, за предпочитане – в Третия (всъщност, предлаганите им възможности за избор са пребогати: 33 пола, непрекъснато разширявани; в т. ч. еко-сексолози, сиреч – секс с всички живи и неживи твари на земята, вкл. храсти, дървета; апропо – препоръчва се и брак именно с тях; неотдавна една фрау официално го сключи с… бор; сексътѝ с него бил незабравим; имала либидо и към други изправени дървеса, ама не искала да му изневерява). Мъжкари се женят за… автомобилите си (ауспухът им ли ги привлича?); други чисто и просто се задомяват за… себе си; така се явяват и на сватбените си тържества – едната половина от тялото им е облечена във фрак, другата – в рокля; найс, а? Извратеняци – всякакви, да са ни живи и здрави.

Страшното идва от невидимата кохорта на свръхбогатите рептили, които са запланували да стопят човечеството от 7 млрд на само един – “Златният милиард”, завещан им от дедите-мизантропи. Не го и крият: на ежегодните им сатанински срещи в Давос си размахват злокобните планове: разрушаване на семейството; опорочаване на децата от най-ранна възраст; насърчаване на ЛГБТ нашествията; премахване на парите в кеш; също – и на собствеността; забрана за отглеждане на промишлени и дори – домашни животни, вкл. кокошки; преминаване изцяло към храна от насекоми и химия; чипиране на мозъците ни (с цел зомбирането и безпроблемното им управление); поставяне навсякъде на следящи ни камери; борба срещу Православието (ако е възможно – унищожението му); унищожаване на всякакви общочовешки чувства като родолюбие, традиционни религиозни ценности, личен живот и пр.; истинско осъществяване на романа на Оруел “1984”.

Във Великобритания вече има надписи пред хотели:

“Вход за кучета – може; за деца – забранен!” Апропо, вече видях подобен хотел на Слънчев бряг; разпоредбата се даваше устно от рецепцията; управителят явно все още се страхува да я обяви писмено; но и това ще стане сигурно през следващия сезон – нали Брюксел така го иска? А виждали ли сте детски колички, в които се возят кучета и котки? Виждали ли сте, също така, новата детска мода: момченца с роклички?!

“Щее запратя всички рокли на тавана, да не би да хрумне някога на мама пак да ме направи галено момиче, че де ще се дяна, кат ме види чичо?”, помните ли втория куплет на песничката “От днес имам вече нови панталонки” (“Доволен”) на Веса Паспалеева?

Тази песничка вече няма да я чуете по Националното Радио. Виж, ако беше: “Нека мама да ме прави /галено момиче/, всеки ден във рокличката/ тя да ме облича”, е друго, нали?

А видели ли сте детска книжка на английски: “Моята принцеса момчето ми”?…Има я във всички американски библиотеки. Помнете ми думата: съвсем скоро при кандидатстване за работа предимство ще имат бездетните и хомосексуалистите, независимо от ценза и дипломите.

В някои от детските градини на Германия вече са обособени “Стаи за секс”, където дечицата биват събличани голи, за да се опипват и взаимно проучват. На протестите на възмутените родители се отговаря: това е положението, директивата е спусната от властите, нека бъдат разумни и дисциплинирани, ферщеен зи? Сред ценностите на “новото нормално” твърдо спада бисексуалността – както да си пуснеш брада и да се татуираш. Колкото по-еднакви и униформени, толкова по-добре. Оттам до хомосексуалността крачката е малка.

“Хомосексуализиране на подрастващото поколение е основна стратегия за депопулация – намаляване населението на Земята. Хората с хомосексуална ориентация не се възпро- извеждат и не създават деца. Поколението свършва с тях.”, пише Тенчо Славов във ФБ. Сега ли го разбрахте?! Полудяла, лицемерна, загиваща, самоубиваща се Европо, не въвличай и нашия мирен християнски народ в бездната, в която си скочила!

Обезлюдяване – това е химерата на днешните префинени човекоядци-рептили, представящи се за демократи и налагащи своите пагубни принципи на човечеството. Днешният им глобализъм е троцкизъм: налагане на военен комунизъм с висше ръководство от картелите.

“Нито едно дете в тази страна няма да чуе безумния въпрос като какво се самоопределя. И няма да разбере, не и в училищата, че, видиш ли, можело да си сменя пола и да мине на другия бряг; няма да нарича родителите си с номера, а ще им казва мама и татко, баба и дядо. И ако някой намира това за нормално, то самият той има нужда от продължително лечение в психиатрия”, казва Орбан. И, още, в отговор на заканата на ЕС, че няма да му отпуснат полагаемите се 27

млрд евро за възстановяване и развитие, докато не позволи агитиране на порочни сексуални практики сред унгарските деца: “Не ви искаме парите! Няма да допуснем ЛГБТ – тези, които не знаят хора ли са, жаби ли са, да влизат в училищата и развращават децата ни. Това ще стане само през трупа ми!”

Ще чуем ли подобни думи от наш политик или държавник? Как бихме могли да се противопоставим на това зло, ако искаме да гледаме децата и внуците в очите си?? С предложения до НС за приемане на Закон за нравствеността.

Чрез искане до МОН да въведат в училищата задължително обучение в Здравно-духовна култура (имам готов текст; той е издаден като монография – “Мила Родино”);. Чрез провеждане на твърда родолюбива политика, макар да се нъмняваме, че МОН, което изхвърли “Записките” на Захарий Стоянов от учебниците на децата ни за сметка на Захари Карабашлиев, “Епопея на забравените” за сметка на отричащия миналото ни Гошо от с. Окоп и пр., ще склони дори да ни изслуша.

Нека създадем Движение “Дядо, баба и внуче” за от- пор на безумието и профилактика и лечение на заразата, с коя- то е инфектиран българския продажен т. нар. политически елит. (Включваме бабите, защото често пъти те са по-бойки от дядовците!) Децата не са вредни – а са най-полезни и необходими! – за Природата и Отечеството ни, за нас самите; те са същността на живота ни, кръвта ни – а кой се отрича от кръвта си?! . Вредни се оказахме ние, възрастните, поради своята собствена леност и наивитет. Няма да ни го простят!

Comments are closed.