Какво ни чака?

П. П./1 юли 2023, Джулай морнинг

Трудно се довършва тази книга, когато нашата Майка Европа е в пламъци поради безумната политика на собствените си т. нар. държавници – един от друг по-продажни и недалновидни, заслепени от корупция и алчност.

Необузданият бунт във Франция се разгаря неудържимо. Въпреки отчаяните мерки на неадекватнияѝ извратен президент: стотици сгради подпалени (започва се с… детските градини!), хиляди автомобили, магазини и банкомати – опожарени и разграбени; протестиращи и полицаи – ранени, някои от които – много тежко. Омразата на пришълците от бившите френски колонии в Северна Африка към коренното християнско бяло население е всеизвестна. От половин век толкова всеотдайно обгрижвани от правителството, те вероятно вече надделяват като брой: няколко десетки милиона, в т. ч. неканените мигранти; и са млади, още юноши, кръвта им ври от мъст, адреналин и тестостерон, готови да разрушават катедрали, библиотеки, училища; и да господстват над тези, които в миналото са ги използвали и изнасяли богатствата на земите им, но сега са ги приютили и хранят за своя сметка.

Това е вече реална гражданска война, която е подпалила Франция и скоро ще плъзне към Белгия, Нидерландия, Германия и останалия либерален, сбабичосан и празнодумно философстващ западен свят. Непримирим сблъсък между Исляма и Християнството, Джамиите и Катедралите, яростта и примиренчеството, кипналата младост и угасващата старост. Уви, не е трудно да се предвиди кой ще надделее…

Къде е сега Мути Меркел, да отговаря за предателския си призив към тълпите от Африка и Близкия Изток: “Идвайте, ще ви приемем без таван!” и с приспивното бодряшко уверение към разтревожените европейци: “Ще се справим, ще ги интегрираме”? Видяхме колко ги приобщихме – с масовите изнасилвания на гарата в Кьолн и обезглавяването на свещеници до пламналата като факел Франция. И това ли също са прехвалените ви евроатлантически ценности?

Триумфът на соросоидните сатанисти-глобалисти е съвсем близо; също – и краят на цивилизацията и християнството. Но каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.

В близките 10-15 години доскоро немислимото и най-ужасното ще се случи: бялото население ще трябва да емигрира, за да се спасява от клане и погроми. Вероятно – в опразнените африкански джунгли и афганистански скалисти планини. Просто една размяна на територии… Това си е заслужило: с овчедушното покорство пред насилието на наглите, изхранвани от него мигранти, с подмазването и възхитеното любезничене пред натрапчивите ЛГБТ, които посягат на кръвта му – на децата му. Важното е, че са се показали толерантни… Пък макар и без дом и живот. Това ли чака и обезлюдената ни Родина?!

Comments are closed.