ЛИБЕРАЛИЗМЪТ – ВТОРОТО САМОУБИЙСТВО НА ЕВРОПА!

Първото самоубийство на Стария континент, поне за мен, е ясно: Първата световна война. Не става въпрос за 10-те млн жертви (година по-късно испанската болест, т. е. грипът ще отнесе в Небитието два пъти повече), а за Версайския договор, който ощетява и унизява Германия (въпреки призивите на американския президент за споразумение без репарации и контрибуции). Впоследствие, както е обещал един от немските генерали (“Довиждане, господа, след 20 години”), Германия подпалва още по-унищожителната и страшна Втора световна война.

Е, добре, вече близо 70 години Европа живее в привиден мир (ако не смятаме умопомрачителната война между ьгославските народи), затова пък учудващо равнодушно приема милиони пришълци от Азия, Близкия Изток и Африка, преобладаващата част от които са маргинали, без никакво образование и принос в брутния вътрешен продукт, с престъпни наклонности, и тегнат като воденичен камък върху социалните министерства. По европейските столици и градове никнат като гъби след дъжд минарета и джамии, ходжите стават все по-агресивни, по улиците гъмжи от жени във фереджета и бурки. Европа на практика вече изгуби своята християнска идентичност. Но да се сърди на себе си…

Глупашкият наивен либерализъм пролича и в присъдата на масовия норвежки убиец. Срещу над 70-те невинни жертви, този палач получи смешните 21 години затвор (в повечето от американските щати щяха без колебание да го поставят на електрическия стол), които ще излежи в… 3-стаен апартамент, като едната стая ще му е спалня, другата – личен фитнес-център, а третата – компютърна зала. Щял да пише и автобиографична книга. Сигурно веднага ще се намери издател, който ще му плати тлъст хонорар. Няма значение какви бръщолевици ще напише, сигурно нещо като “Майн кампф”, и ще възпита свои последователи. Уроди и имбецили по този свят – колкото искаш. И, току-виж, се пръкне друг (а може би – и няколко) масови убийци-изверги.

Ето го, ето го гнусния криво разбран либерализъм на старата Европа. Да гали с перце и да глези един идиот-катил. Да му дава меко легло, телевизор (сигурно – плазмен, без съмнение), гири и пружини за спортуване и други фитнес-уреди, компютър с интернет за ползване!

И той без всякакви пречки ще сее омраза и ще иска още кръв на невинните й деца.

Ето, този либерализъм е второто самоубийство на изкуфялата блудница Европа.

Comments are closed.