НЕ СУРОГАТНОТО МАЙЧИНСТВО, А ВЛАДИШКАТА ПРОСТОТИЯ Е ПРОСТИТУЦИЯ!

Неговото Високопреосвещенство Николай Пловдивски днес излязъл с декларация, че сурогатното майчинство било проституция…

Ей, не мирясаха тези владици, и това си е! Колко пъти им писахме и ги призовавахме: да престанат да хулят Майчинството! То не беше заклеймяване и на асистираните репродукции (зачеването ин витро с биологичен материал от непознат чужд донор), и на извънбрачното съжителстване, и – отново, за кой ли път – на сурогантното майчинство. Какво им бодат очите на тези несемейни хора Любовта и най-святото нещо на света – Майчинството?!? Сякаш св. Богородица не е заченала от чужд биологичен материал – не от мъжа си св. Йосиф, а от Светия Дух. Това зачеване може да се оприличи и на сурогатно.

Митрополитите ни се превърнаха във врагове на собствения си народ! И нека някои да не ми опонират, че мирянин нямал право да анатемосва – защото това е право единствено на Светия Синод. Това ни е добре известно. Но как да накараме дядо ви Николай със златния “Ролекс” на ръката да престане да бръщолеви безкрайните си глупости?!

Осъзнайте се, Ваше Високопреосвещенство, и се разкайте. Колко празна е душата Ви. Много по-грешен сте от всички светици, които искат да заченат и да си имат дечица. Замлъкнете!

Comments are closed.