ЛЮБОВНИТЕ ВЪЛНЕНИЯ НА РЕПУБЛИКАТА

Един център-нападател, сменил като носки кърпички стотици жени и десетки отбори (вкарва обаче предимно в леглото, а не на терена, за което му плащат милиони) щял да прави втора сватба: гърмят вестниците от първите си страници. Защо пък не. След като не блести с нищо в мачовете, защо да не ни впечатли като мачо?

Омръзна ми от пишман-герои на мегдана. И от експлоатиране на сексуалната тема – тя може да спаси всичко, дори и некадърността и мързела. Нашите чалгаджийки пък, като не могат да ни впечатлят с напеви и глас, дори се показват дюс-дибидюс, че дори и разкрачени като за гинекологичен преглед (уж случайно щракнати от непознат партньор); пращат си снимките по папарашките вестници и целият народ, дори и децата, могат да се полюбуват на всичките им всевъзможни устни и устнички (вкл. и евфемистично наричаните в учебниците “срамни”). Друг, може и да е гласовит, но е свръхциничен – който си показваше гадните задни части точно пред паметника на най-великия българин, съвсем спокойно показа и атрибута, наричан от народа ни “дядовия”, за който и глухо, и кьораво разбра, че е напомпан със силикон (сякаш му служи по предназначение…).

Ей, хора, колеги журналисти, къде отивате? Това ли са ценностите на завещаната ни от Левски чиста и свята република? Тях ли трябва да натрапвате на народа си?

Разболял се някакъв човечец, чиито единствени заслуги за държавата ни са, че често го показват по телевизиите и че си признава нетрадиционната сексуална ориентация – и всички пишещи братя с радост се нахвърлиха с най-големи подробности да описват изрязаните му черва. Оперирали една известна сестра – пак най-подробни описания на състоянието й. А дали тя е съгласна тази данни да се изнасят? Оставете хората да си боледуват, като всички останали; дано да се оправят. Още повече, че съгласно Закона за здравето е забранено да се изнасят данни за здравословното състояние на българските граждани, освен при изрично тяхно съгласие.

Но, питам се, питам и колегите-журналисти: свършиха ли се животрептущите теми на нашия народ: рухващ(ите основни стълбове на националната сигурност: демографията и здравеопазването, безработицата, подкопаните язовирни стени, надутите мошенически сметки на монополистите на парното, тока и водата – та трябва да го занимавате с брачните нощи на замръкнали футболни звезди и интимните карантии на фалшиво кресливите певици?!

Comments are closed.