Здравословно и полезно: Новата книга на проф. Христо Деянов

Здравословно и  полезно” – новата книга на водещия на ТВ предаването „Здравословно” по СКАТ и издателя на едноименните вестник и списание, проф. Христо Деянов.

В първата глава на книгата ще прочетете 45 интервюта с едни от най-известните лекари на България от всички медицински специалности, направени в периода 2007 – 2014 г., както и с трима вече бивши министри на здравеопазването. Съветите на специалистите са безценни и непреходни във времето! Те са полезни за всеки човек и всяко българско домакинство.

Във втората глава, читателят ще се запознае с основните правила за опазване на здравето и на доброто качество на живот, защото личното щастие и успеха в живота на всеки са свързани неразривно с доброто здраве. В третата глава, читателите ще усетят мислите и вълненията, които авторът е имал през годините по повод на различни социални, политически и чисто житейски събития с важно значение за хората и за България. Книгата е 440 страници, ще остави в захлас всеки един читател и ще обогати с още един ценен том личната библиотека на този, който я притежава.

Търсете я по книжарниците и по вестникарските будки от 8 декември. Това ще е най-добрият коледен подарък за вас и вашите близки.

Tags: 

Comments are closed.