На вниманието на г-жа Ваня Кастрева, началник на Столичен инспекторат по образование: Мерки против насилието в детските градини – въвеждане на обучение по здравно-духовна култура

КОПИЕ: Министър-председател Бойко Борисов

КОПИЕ: Министър на образованието Кр. Вълчев

Зам.-министър Деница Сачева

 

 

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО КАСТРЕВА,

Обръщам се към Вас, защото Ви Ви имам доверие.

1. Навярно и Вие сте обезпокоена от все по-нарастващото насилие на някои “възпитателки” в детските градини, което не само е аморално, но и причинява стрес на малтретираните деца – а той е основният болестотворен фактор и когато се наслагва в душите им, подготвя условия за възникване в бъдещата им зряла възраст на социално-значими заболявания – хипертония, диабет, рак. Насилието в детските градини придобива буквално епидемичен характер. Протести на родители против него вече има в цялата страна. Нашата общественост е разтревожена от това недопустимо лошо, тормозещо отношение към децата на България, с изключение на МОН, които нехаят и целенасочено и методично от години наред провеждат престъпна дебългаризираща, отродителна, а вече – и извращаваща (!!!) децата ни джендър-политика в българските училища. Нещо повече – Деница Сачева откровено я защити по БНТ.

И всичко това – на фона на демографския ни срив, вещаещ изчезването на България!!

В този смисъл Ви предлагам: 1. Да издадете съответна строга Наредба за незабавно уволнение на “възпитателки” и техни директорки при установяване на насилие, без право на повторно заемане на тази длъжност. 2. Да бъде засилен контролът в детските градини относно поведението на служителките там, вкл. чрез видеокамери.

2. Като противодействие на нагло налаганата от МОН страшна противоприродна и античовешка сатанинска “джендър”-култура, откровено целяща да извращава децата ни и да ги отблъсква от “стереотипните роли на мъжа и жената” – т. е. в зряла възраст да се обичат един другиго и се възпроизвеждат; Ви предлагам: в столичните училища да се въведе “здравно-духовна култура”, включваща обучение по здравни знания и навици, както и родолюбие. За целта съм готов да подготвя съответното учебно помагало.

Желая Ви крепко родопско здраве и дълголетие!

 

София, 19 февруари 2018 г.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.