На вниманието на Премиер Бойко Борисов: Демографският срив и опустошаването на детските души

Господин Премиер,

 

Знаете, че през м. г. у нас са се родили най-малко деца, откакто съществува държавата ни – едва 56,400; друг е въпросът, че поне 40% от тях са на родители с небългарско самосъзнание. ЦСУ не съобщи броя на починалите българи, но той е близо 120 000. Сам можете да изчислите стойностите на демографския срив, който вещае изчезването на българската нация и държава. Да добавим още и поне 2-та млн наши сънародници, предимно младежи, повечето от които – образовани, са напуснали страната ни; а това означава само едно: липса на бъдеще.

На базата на тези страшни демографски данни ще добавим и преобладаващото психологично състояние на народа ни – тревожността. Тя е тежък стрес, а той е първият болестотворен фактор. Стрес на родители и пенсионери – от високите, вече непосилни цени на тока, водата, парното, хранителните продукти, от битовата престъпност и несигурност, от липсата на бъдеще. Стрес на родители и общество – от масовото насилие в детските ясли и градини, прилагано от “възпитателки” над невинни дечица (т. е. те са подлагани на тежък стрес от най-ранните си години!!). Стрес на цялото общество – и от силом налаганата ни от високопоставените брюкселски чиновници Истанбулска конвенция, която, под благовидната маска на борба с насилието над жени и деца (макар че ние си имаме специални закони по темата), иска да ни прокарва и пагубната “джендър-култура”, сиреч – обръщане на децата ни в безполови, по-скоро – хомосексуални същества, отвращаващи се от любовта със срещуположния пол, от създаването на семейства и на деца, от отглеждането им..

И като българи, и като граждани, и като бащи и дядовци, и като лекари, и като писатели – ние категорично протестираме срещу тези насилнически постановки в “антинасилническата” Истанбулска конвенция (а те са неотделими от нея), защото предизвикват остър стрес в цялото ни общество и представляват огромна опасност за поколенията, нацията и държавата ни.

Навремето Хитлер бе посочил за главна своя идеология расата, Ленин и Сталин – класата, а Брюксел, вероятно – хомосексуализма или поне хермафродитизма. Родолюбието бива отъждествявано с национализма; създаването на семейство и деца, както и православието и духовността – в отживелица.

Нещо повече. МОН изхвърли стихотворенията на Ботев, Вазов, Вапцаров, Яворов от христоматиите и се опитва да даде широк път на джендъризма, т. е. – работи с пълни сили не само за отродяването и дебългаризацията, но и за натрапване на извратяването на децата ни. Не вярваме да сте съгласен внучето Ви да бъде обучавано в хомосексуализъм. Това поведение на МОН е престъпно антипатриотично и антинародно, то противоречи на самата същност на човека и на природата. Това ли е целта на ЕС: насилствено, без да се съобразява с чувствта, традициите, ценностите на хората (нали се представят за демократи?) да унищожи човешкото, природното и християнското у тях, да заличи нациите и държавите?! И Вие я подкрепяте?! Нали сте българин, баща, дядо?!

Свидетели сме на началото на края на държавата България и нейния народ. Нима искате това да бъде свързано с Вашето име?

Tags: 

Comments are closed.