Кой е легитимен?

“От 2008 г. обясняваме на цяла Европа каква е разликата между БЛС и Сдружение “Български лекар” ЕООД с президент А. Кехайов. Никъде не ни приемат сериозно, защото не могат да разберат разликата между двете организации. Така Сдружение “Български лекар” ЕООД ще стане БЛС, без да му е даден мандат за това…

Гротескно е човек, който не говори нито дума чужд език, да оглавява Международен отдел в БЛС, а – доколкото разбрахме, неговата измислена частна организация “Югоизточноевропейски Медицински форум” щяла да представлява БЛС в международните лекарски сфери. Ако това е истина – е абсурд на абсурдите! Това е началото на края на и без това морално девалвиралата ни съсловна организация.

Въпросният човек печаташе монополно в своята печатница в Смолян формулярите на Здравната каса (едва ли са му го възложили след търг) и снабдяваше с мазут болниците в пълен конфликт на интереси. След два самодоволни мандата като председател, остави БЛС с 0 лв и 160 000 лв банков кредит, както и множество фактури от ресторанти за 150 000 лв. Напусна Централата с архива “под ръка” и с месеци не можехме да го намерим, за да си го вземем, защото бе посочил несъществуващ адрес. Нима тази истинска гавра с организацията ни е простимо, дребно нарушение?

А какво ще кажете за онази крехка дама със завидния прякор Бонуса? Хем член на УС, хем на платена работка в Централата… Чудна комбинация, няма що.”

 

Здраве.нет

 

Обсъждане.

Една гръцка поговорка го казва най-точно: “Маймуната си е винаги маймуни, дори и да е облечена в багреница.”

А Софокъл (497 – 406 г. пр. Хр.: “Животът е най-приятен, когато изобщо не мислим.”

Всяка прилика на горния текст с УС на БЛС е случайна.

Tags: , , ,

Comments are closed.