На вниманието на премиер Бойко Борисов

В Англия, а и в други западноевропейски страни полът на новороденото вече се определя не като “женски” или “мъжки”, а като “U” (неопределен). Детето е също неопределено – не “той” или “тя”, а – безлично “то”. Няма “майка” и “баща”, а – “родител-1” и “родител-2”.

Свидетели сме на необяснима яростна агитация за опорочване на децата и внуците ни; момченцата да се обучават в хомосексуализъм, който – както е известно – не дава плод; той е бездетен.

Окуражени от сатанинската Истанбулска конвенция и нейния Обяснителен доклад, в редица западноевропейски страни недосегаеми от закона всевластни джендър-активисти имат право безцеремонно, по еничарски, да отвличат деца от домовете им и да ги предават на неизвестни приемни семейства, за предпочитане – еднополови, мъжки, нерядко – педофилски. Виждаме какво става в богатата Норвегия – над 56 000 деца са изтръгнати от майчините им прегръдки и драстично е нараснал броят на децата-самоубийци.

Това ли са ти прехвалените ценности, ЕС?!

Но откъде дойде този еничарски джендър-джихадизъм? Отговорът е прост: от безотговорни, продажни, надменни европейски псевдолидери с неприкрити педофилски и хомосексуални уклони; целта им е ясна: да унищожат християнска Европа и я ислямизират и покварят децата ѝ.

Децата не са държавна собственост! Те са кръвта ни – и, ако е необходимо, с кръвта ще ги защитаваме!

Ще допуснем ли насърчавано от държавата ни еничарско отвличане и опорочаване и у нас?

Благодарим на 8-те доблестни съдии от КС, които не се уплашиха от безогледния натиск на Европейския Парламент и безродника-председател на ПЕС, и отхвърлиха коварната ИК. Но тя е залегнала в предлаганата от Държавната агенция за закрила на децата т. нар. “Национална стратегия за защита на децата”, всъщност – за насилие над тях. Нима държавата ще я подкрепи?!

Успоредно с това у нас от дълги години МОН настоятелно провежда дебългаризиране и отродяване на децата ни чрез изхвърляне от учебниците им на най-родолюбивите текстове: “Записки по българските въстания” на Захарий Стоянов, “Епопея на забравените” на Вазов, вълнуващите стихове на Ботев, Чинтулов, Яворов, Вапцаров. Историята ни е пренаписана. Петвековното турско робство е наречено умилително – “присъствие”, в стил “политическа коректност”. Безотговорно се отричат баташкото, перущенското и старозагорското клане. А народ без историческа памет, особено при тази демографска катастрофа, е обречен на изчезване! И какво бъдеще го очаква, ако и малкото му деца бъдат насилствено обръщани в “Трети пол”?

Не, ние не говорим на “езика на омразата”, както ще закрещят неолибералните джендър-соросоиди, а на езика на Любовта – Любовта към Родината, Децата и Внуците ни.

 

Искаме:

 

# Закон на нравствеността – забрана за гей-агитация, вкл. паради, билбордове, анкети. Всеки има право да упражнява своите любими сексуални практики, но не и да ги налага на децата и внуците ни. Да допълним, че м. г. за охрана на гей-парада кметицата Фандъкова отдели – без да се допита до общинските съветници! – 170 000 лв за охраната му. Колко деца можеха да бъдат нахранени с тези средства?!;

# Въвеждане на задължително обучение в училищата не по джендър-, а по здравно-духовна, историческа и религиозна култура; текстът е отпечатан: това е монографията “Мила Родино”;

# Незабавно връщане на родолюбивите текстове, изхвърлени от учебниците; преди започване на учебни занятия да бъде издигано националното знаме, а децата да влизат в час с възрожденски песни.

 

Нашият девиз е: Бог, семейство, отечество, а единственият култ, който изповядваме, е към майката и дедето!

 

(Слово, произнесено от името на Обществен Съвет “Дядо и внуче” на митинг в защита на семейството и България/16 март 2019 г. и единодушно одобрено от присъстващите).

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР,

 

И Вие сте баща и дядо на внуче.

Позволяваме си да Ви попитаме:

 

# Присъединявате ли се към нашия девиз “БОГ, СЕМЕЙСТВО, ОТЕЧЕСТВО”?

# Одобрявате ли денационализиращата отродителна политика на МОН и джендър-попълзновенията над децата и внуците ни от страна на Държавната Агенция за закрила на детето?

# Не е ли редно кандидат-депутатите за ЕП и НС публично да обявяват своето семейно положение, сексуална нагласа и отношение към Истанбулската конвенция и джендър-политиката на МОН? Обществото е силно обезпокоено от попълзновенията на джендър-обществото към традиционните ни исконни християнски и семейни ценности, без които България е обречена!

Желаем кратка среща с Вас.

 

С уважение:

О. з. бриг. ген. Димитър Шивиков

д-р Тотко Найденов, 0888/80-23-54

Tags: ,

Comments are closed.