Писмо до президента на Република България относно предложение за делова среща

До г-н Румен Радев, президент на Република България

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,

 

В ход е целенасочено дебългаризиране и отродяване на нашите деца чрез целенасочена национал-нихилистична политика, провеждана от МОН, което значи – от Правителството.

Туширана е историята и славните ни освободителни борби; низвергнато е родолюбието. Целта е израстване на бездуховно поколение без историческа и родова памет, без вяра, без любов и уважение към Бог, Семейство и Отечество, тласкано към вредни навици – тютюнопушене, алкохол, наркотици.

И всичко това – на фона на страшния демографски срив, който вещае изчезване на нацията и държавата ни!

 

Със Съюза на офицерите от запаса създадохме Обществен Съвет “Дядо и внуче”, който настоява за въвеждане в училищата не на джендър-, а на здравно-духовна култура. В този Обществен съвет членуват ген. о. з. Златан Стойков, ген. о. з. Стефан Стефанов, академиците от Движение “Единение”.

Заедно създадохме и Дядовден – на рождената дата на Дядо Петко Славейков (17 ноември), с цел да оказваме уважение към дядовците и да бдим над здравето и сигурността на внучетата.

 

С тази цел написах моята монография за здравно-духовна, историческа и религиозна култура “Мила родино”, която издадох на собствени разноски, воден от любовта си към децата и Майка България.

 

Възможна ли е делова среща на Обществен Съвет “Дядо и внуче” с с Вас, за да обсъдим демографските и духовни въпроси на младото поколение и да набележим съвместни усилия за здравното и духовното им укрепване?

Желая Ви крепко родопско здраве и дълголетие!

Tags: 

Comments are closed.