Еничари ходят, мамо

“Еничари ходят, мамо” не е просто песен, а поплак на българския народ, 5 века плащал кръвен данък със свои свидни непрежалими момчета.

Няма да я чуете по БНР, нито да я прочетете в учебниците, защото звучала “политически некоректно”. Нямате право и да питате вярно ли е, че ИК, отхвърлена от КС, всъщност подмолно е преляла (със съдействието на български депутати!) в закони, като “за закрила на детето” и “социалните услуги”. Хубава закрила и още по-хубави услуги: да ти го отнемат от къщи, без никакви обяснения, в дори и твое отсъствие, само заради анонимни доноси. Шляпнал си шамарче на отрочето си, не си му дал стотинки за кифла или в хладилника няма кренвирши – значи не го гледаш и не го храниш добре: абсолютно достатъчен повод да ти го вземат и да го предадат на -неизвестни на теб! – приемно семейство… Чудовищно!!

Еничарската дейност имат право да извършват “доставчици на социални услуги” и активисти на НПО, които може да бъдат финансирани и от чужди фондации.

“Няма такова нещо!”, е възражението на премиер, вицепремиер, образователен министър. Това били фалшиви новини (постоянното обвинение на соросоидните неолиберали).

Да, ама хич. По “Хоризонт” един чиновник от Агенцията за социално подпомагане – Емил Тодоров, го изрече ясно: през м. г. са отнети 3000 деца; до август т. г. – още 2000. И това – при положение, че м. г. новородените у нас са 58 000 (половината – на родители с небългарско самосъзнание). България се стопява и изчезва с главоломна скорост. Ускорявана от собствените ни държавници и политици.

Кой казва истината?! Т. нар. държавници или държавният им служител?

Крайно време е КС да бъде сезиран за измамата, която му спретнаха политиците, наричащи се народни представители. Да реагират и Президент, БАН, БЛС, Етичната му комисия, СБП, Съюзът на офицерите от запаса.

Иначе – що за бащи и дядовци, що за мъже сме?!

Братя българи, сънародници грабват и отнемат децата и внуците ни! Пред очите ни!

Слепи ли сме, глухи ли сме за плачовете им? Що за сърца имаме тогава, що за съвест?!

Как може спокойно да наблюдаваме съвременните еничари?

Tags: ,

Comments are closed.