Тотко Найденов: Впрегнаха и духа на Чирков в измами!!

Пред нищо не се спират родните измамници. Дори и пред духа на големия българин проф. Ал. Чирков. Няма други подобни мошеници по света.

Ето какво четем в едно анонимно рекламно съобщение, промушнало се във ФБ с дата 6 октомври 2021 г.:

“Известният български кардиолог, един от основателите на инвазивната кардиология в България (?!?) проф. Ал. Чирков е ръководил много кардиологични болници (?!?). Почетен член на Италианското кардиологично дружество (?!?). Притежава лиценз № 001 по интервенционална кардиология (?!?), има три придобити специалности – по физиотерапия (?!?), интервенционална кардиология (?!?) и вътрешни болести (?!?). Изобретил е инвационен метод за лечение на хипертоничната болест (?!?.

Ето какво казва той за нашия препарат С…:

– Както навремето пеницилинът е победил господстващите тогава дизентерия (?!?), треска (?!?) и лека чума (?!?!?), така и сега С… ще изкорени проблема с кръвоносните съдове. В България С… официално се изписва в някои болници – частни клиники, там, където ходи да се лекува висшето общество – министри, депутати, ВИП-персони и други елитни обекти (?!?). Там лекуват по израелски протоколи (?!?), а инструкциите на МЗ са заобиколени. На останалите МЗ препоръчва да се лекуват с химия, която е произвеждана в заводите, притежавани от същите хора на висшето общество (?!?).

…Молекулите на С… са малки кислородни бомби. Те взривяват холестеролната плака във вашите кръвоносни съдове и осигуряват свободно движение на кръвта. Също така съставът на праха осигурява незабавна абсорбция на живи частици (?!?). Екстрактите, обогатени с кислород, лесно се абсорбират в стените на хранопровода (?!?). Нашият институт (?!?), съвместно с Националния център за общественото здраве и анализи и производителят на С… започнахме акция с невероятно намаление на С… – от 138 на 69 лв, от 7 октомври 2021 г. За всички региони се отделят по 30 000 опаковки и те биват изкупувани за 3-4 седмици.

 

Гаврата със светлата памет на основателя на съвременната кардиохирургия в България проф. Ал. Чирков, който почина преди цяла година (явно, това е убягнало от вниманието на мошениците, надраскали тази реклама) е без никакво значение за тях. И толкова ли не знаят, че той никога не е лекувал вътрешни болести, нито се е занимавал с инвазивна кардиология, камо ли с физиотерапия? Но за печалбарите няма нищо свято. Не ги интересува, че МЗ никому не дава инструкции за лечение, а НЦОЗА никога не би влязло в търговски акции.

Следва обяснението, че великото им “лекарство” С… се продавало в аптеките по 1000 лв, затова фирмата го изтеглила и вече го продава само он-лайн. Остава само да се регистрирате, и ще ви го доставят вкъщи.

И, отново “проф. Чирков”:

– С… удължава живота с цели 15-20 години (че откога ли правят клинични изследвания?), добавя енергия, прочиства кръвоносните съдове, промива замърсяването им. За 1,5-2 месеца редовен прием изхвърля 4 кгр холестеролови отлагания. Разтваря до 1 кгр тромбозни образувания и промива 350-400 гр калциеви клаки (?!?). Мозъкът заработва със скоростта на суперкомпютър. Чувате приятни звуци, на които преди не сте обръщали внимание. Подобрява се слухът така, че чувате дори и ако се шепне в съседната стая. Храната се намалява, но ви засища за по-дълго.

 

Вярно, он-лайн вече можеш да правиш всичко. Освен да лъжеш най-нагло, можеш да включваш гласове и от Отвъдното, без никаква съвест и срам пред Бога, защото измамниците са абсолютни безбожници.

И успяват в мародерството си – ако има балами, които да им се връзват.

 

Д-р Тотко НАЙДЕНОВ

Tags: 

Comments are closed.