Екип от МУ-Варна и УМБАЛ „Св. Марина“ представи България на годишния конгрес на Американската асоциация на Неврохирурзите

За пореден път преподавателите в Медицински Университет- Варна и водещи специалисти от УМБАЛ “Св. Марина”- Варна, неврохирурзите проф. д-р Явор Енчев, д-р Богомил Илиев и д-р Тони Кондев единствени представиха България в годишния конгрес на Американската Асоциация на Неврохирурзите  (American Association of Neurological Surgeons). Значимият научен форум се проведе в периода 29 април-2 май 2022 г. във Филаделфия, САЩ.

Екипът, воден от Ръководителя на Клиниката по неврохирургия в УМБАЛ „Св. Марина” – Варна проф. д-р Явор Енчев, се запозна с новостите в неврохирургичното лечение и обмени опит с водещите специалисти в областта в най-големия неврохирургичен форум в САЩ. Това е поредно стъпка към осигуряване на най-доброто неврохирургично лечение за пациентите в клиниката по неврохирургия в УМБАЛ „Св. Марина” – Варна, както и в преподаването на студентите по медицина в Медицински университет- Варна.

Tags: , , , ,

Comments are closed.