Няма ли най-после да спрем друсаните джигити-убийци?!

Да, точно го казах: друсани джигити-убийци! Пред опасностите за Живота на сънародниците и децата ни не може да има политическа, обществена или каквато и да е друга коректност.

Всеки Божи ден у нас се съобщава за заловени пияни и друсани джигити, с престъпна безотговорност препускащи по пътищата, като дори някои се опитват да избягат от преследвачите си, че дори и трошат колите и костите им. Какво още чакама да стане? Нови жертви, както младите жени на бул. “Черни връх” ли? Размазани стриктни шофьори като Милен Цветков? Нови черни забрадки за непрежалими майки?!

Каква е тази държава, чиито политици си затварят очите и нехаят пред подобни потресаещи нещастия? Нямат ли сърца, не ги ли боли за изгубените българи – и то в период на демографска катастрофа? Нямат ли сили и желание да спрат тази братоубийствена война? Впрочем, джигитите, които нехаят за живота ни и са готови да ни го отнемат заради собственото си жалко удоволствие, не може да ни бъдат братя: те са врагове – на нас и на народа ни!

От години призовавам за крумови закони по отношение тези противни типове: да им бъдат конфискувани автомобилите /пък дори и да са собственост на техните родители, които с лека ръка са им дали ключовете/, плюс дебела глоба за тези безотговорни родители, плюс поне 4-5 години затвор, плюс заплащане на лечението си /ако получат травми/. Плюс незабавно уволнение и съд за полицаите, които ги охраняват. Така най-после държавата ще покаже, че милее за всеки български живот и е негов закрилник!

Иначе се превръща в съучастник, дори подстрекател на джигитите-убийци.

Comments are closed.