И на Бога посегнаха!

Борбата с неотменимите християнски еталони Бог, Семейство, Отечество, фактически – със самия Господ, отдавна е неразривна част от т. нар. “евроатлантически” цен-ности, които упорито се опитват да ни натрапят джендър-соросоидите от обявилия се за непогрешим Колективен Запад.

Шареното знаме високо държат и развяват англосаксонците. Те първи започнаха официално да наричат Бащата и Майката с умопомрачителните определения “Роодител-1” и “Родител-2”; бременната жена е “бременен човек” (сякаш може да има бременен мъж, макар опитите упорито да продължават), а полът на новороденото бива обозначавано с безличното U (неопределен!), сякаш акушерките не виждат какво има между крачетата си.

Отдавна не будят учудване скулптури на жени с подчертани, огромни мъжки атрибути. Пропагандира се инцестът (радостното съвкупление между всички членове на фамилията: бащи с дъщери, баби и дядовци с внучета и пр. сцени, присъщи за Калигула в стил “Пей, сърце, всички дупки да бъдат запушени” (с извинение към по-срамежливите – ох, колко са изостанали…). Гей-парадите се посрещат от струпалите се в шпалир граждани като връх на цивилизационното развитие. По улиците на Норвегия, Германия и други развити икономики и култури са плъпнали активисти на кошмарната организация “Барневерн”, която стои над Конституцията и всички закони, и с наслаждение отмличат, като еничари, дечицата от ръцете на техните Родители-1 и 2, за да ги предават (чети: продават) на неизвестни тям “приемни” семейства, немалко от които – педофилски… Брюксел сърдито укорява страните, които – представете си ниската им култура! – все още не са приели извратените постулати на Истанбулската конвенция и диктаторски настоява да го сторят час по-скоро.

Най-охулван е упоритият Орбан, който със закон забрани на нежните душици от ЛГБТ да влизат в училищата и да агитират дечицата да следват сексуалните им практики, заклеймени от Библията. Но – ето го и върхът на падението. С изумление научихме от Интернет, че англиканската църква приканва своите енориаши да намерят някакво “полово неутрално” определение на… Господ; не бива Той да бъде представян като мъж; това било обидно за нежните енориаши. Вече има пред- ложения: да Го наричат “Онзи”, “Небесното Начало” и пр., нека не продължаваме с богохулствамето.

Щом са посегнали на Бога, какво ще им струва да посегнат и на Човечеството, и на Земята?

И вече го правят… И въпреки, че Опрощението е сред основните християнски ценности, ще отправим молитва към Създателя:

Не им го прощавай, Господи!!

Comments are closed.