Какво е християнското семейство?

Някаква измислена “психоложка по спешност” се запеняви по “Хоризонт” срещу митингите на обезпокоените за децата си българи, които, видите ли, издигали лоши лозунги в защита на християнското семейство.

Та тази клета женица, вживяваща се като корифей на научната мисъл, отрече да съществува подобно понятие; какво тук значело “християнско семейство”, в какво се изразявало? Подтекстът е от ясен по-ясен: то трябва да се разбива, да се замества с “новото нормално”, с опорочаването на децата (а по-добре – и да не се раждат, нали такава е директивата от Брюксел); пък и дано час по-скоро бъде приета сатанинската Истанбулска конвенция, за която еврокомисарите (и най-вече – баш-еврокомисарката им) така ревностно пледират.

Християнско семейство, майне даме унд херен, означава сплотен, скрепен с благословения от Бога брачен съюз между мъж и жена. Единствено те, двамата, могат да създават потомство, деца, и се наричат баща и майка – а не номерирани по концлагерски – Родител-1 и Родител-2. И се грижат за тях, възпитават ги, отглеждат ги, изучават ги – за да бъдат достойни граждани на Отечеството си, да ги обичат, да не пиянстват, да не употребяват наркотици, да работят. Толкова е простичко.

Без това християнско семейство сега нямаше да съществува държавата ни, възродена след петвековно робство на знаменателната дата 3 март, макар че 4 месеца по-късно е разпокъсана. Без това християнско семейство, при настоящия ни демографски срив и най-ниска средна продължителност на живота в Европа, само след 4-5 десетилетия България ще се нарича Туна Вилает. И тогава ще бъде мюсюлманско (а то е още по-здраво, неразбиваемо и от каквито и да са еврогейски ценности.) Но кой ще ме чуе? Минути по-късно водещата предаването заяви, че не трябва да има други мнения, освен правилните… Демокрация, болшевизъм или нацизъм – определете сами…

(И за какво ручахме жабетата, скачахме по площадите и скандирахме по митингите?)

Comments are closed.