GE-132: Каква сполучлива формула!

На претрупания фармацевтичен пазар за хранителни добавки се появи нещо наистина досега невиждано: японската антиоксидантна формула GE-132, наричана още “6 в 1”.
 
Защото в GE-132 се съдържа:
# Органичен Германий, извлечен от прословутата гъба рейши (масово използвана след атомните бомбардировки), известен като най-силния природен антиоксидант и имуностимулант. Всяка молекула на органичния германий съдържа 3 атома кислород, които се свързват с малигнизиращите клетката свободни радикали и ги извеждат от организма. Органичният Германий връща нормалната функция на Т- и В-лимфоцитите, които директно стимулират производството на интерферон, най-мощния антивирусен фактор, както и фагоцитозата.

Нобелистът д-р Ото Варбург е установил, че раковите клетки се развиват само в анаеробна среда, но метаболизмът им се нарушава от 3-те атома кислород, съдържащи се в органичния Германий.

Затова GЕ-132 е изключително подходящ като хранителна добавка, успешно съпътстваща лъче- и химио-терапията на злокачествените болести, както и като стимулираща имунната система.

GE-132 увеличава ефикасността на кислорода и рязко подобрява клетъчния метаболизъм, като така потиска множество хронични процеси.

Органичният Германий не кумулира, изхвърля се бързо чрез урината, няма противоказания и странични действия, не влиза във взаимодействие с другите лекарствени средства. Приемът му може да се прекъсва или да се възобновява по всяко време, без последствия.

# Пчелно млечице, с неговото изобилие от микроелементи (калий, натрий, калций, фосфор, магнезий, желязо, цинк, кобалт, мед, злато), витамини (В1,В5, В6, В8, С, биотин, фолиева киселина, инозитол), ензими и коензими, имуностимулатора неоптерин;
# Протеинов комплекс от акула (благоприятства митохондрийната антиоксидантна защита на черния дроб);
# Екстракт от семена на червено грозде (антиоксидант, 20 пъти по-силен от вит. С и 50 пъти – от вит. Е);
# Екстракт от зелен чай (намалява телесната температура, кръвната захар и холестерола, противодейства на аглутинацията, употребява се за предпазване от злокачествени новообразувания);
# Екстракт от розови листенца (действа антисъстаряващо и антибактерицидно).

Хранителната добавка GE-132 е особено подходяща през есенно-зимния сезон като най-ефикасна профилактика и ранно лечение на на грипа и ОРЗ.

GE-132 успешно допълва и подпомага лечението на злокачествени тумори във всички стадии и особено по време на лъче- и химио-терапия, при сърдечна недостатъчност, ревматоиден артрит, хипертония, инсулт, диабет, бронхиална аства, Паркинсон, епилепсия, глаукома, катаракта, ретинит, ранна менопауза, стерилитет, мигрена, алопеция, атеросклероза, синдром на хроничната умора, както и за тонус и стимулиране на имунната система.

Прием. 1 до 2 капсули 1-2 пъти дневно (сутрин или сутрин и обед), на гладно.

За повече информация: София, бул. “Витоша” 23, тел. 9888-799. Консултация с лекар – всяка сряда, 13-15 ч.

Comments are closed.