Покана

От името на Организационния комитет имам удоволствието да Ви поканя да участвате в Деветия Национален Конгрес по Клинична Микробиология и Инфекции  организиран от Българската Асоциация на Микробиолозите (БАМ), който ще се проведе в периода 28 – 30 април 2011 г. в гр. Пловдив (Новотел Пловдив).

Националният конгрес на БАМ е сред най-големите научни форуми у нас, който по традиция е с осезаемо присъствие на водещи чуждестранни специалисти. 

Конгресът предоставя добра възможност на участниците в него за комуникации, генериране на нови идеи, разпространение на знания и опит свързани с профилактиката и лечението на инфекциозните болести.

Новото на конгреса ще е:
 
1. Приемане  на указания и насоки (гайдлайни) по антибиотична терапия за педиатрия, извънболнична медицина и УНГ по данните на доказателствената медицина

2. Нова концепция за оперативни процедури за външен контрол на качеството по микробиология за извънболничните лаборатрии: а.Различни щамове за отделните лаборатории б.При неверни антибиограми не се дава сертификат в.Поправителна сесия с десет щама и т.н.
http://www.bam-bg.net

e-mail: bam.congress@gmail.com 

Проф. д-р Тодор Кантарджиев ДМН
Председател на
Българската Асоциация на Микробиолозите
Председател на
Организационния комитет на Конгреса

Tags: ,

Comments are closed.