ОБЛЕЧЕНИ В ПЕСЪЧИНКИ…

Дойде лятото и, не ще и дума, родният ни “елит” тръгна по плажовете. За да привлече вниманието – съблечен дюс-дибидюс. По-право – облечен само в няколко песъчинки. В това, прочее, няма нищо лошо – стига да се прави насаме, на специалните нудистки плажове, далече от невинните погледи на дечицата и ококорените от съблазън чичковци с бирени коремчета. Зарадваха се медиите: ето ти повод за вдигане (на тиража). Комай няма уважаващо себе си издание, което на първите си страници да не помества ближещи (сладоледа) и смучещи (коктейлите) телевизионни звезди и чалгаджийки. Граби, народе, наслаждавай се. Няма да чуеш умна приказка или качествена песен от тях, но затова пък си изплакни очите с голотиите им. Като нямат с какво друго да те впечатлят…

Задава се и гей-парадът. Напразни останаха протестите на слисаните родители, които не желаят децата им да зяпат как батковци целуват батковци, а какички завират езици в устничките на други какички. Подтекстът и посланието са ясни: не правете деца, а хомосексуална любов – тя е нормална, полезна, приятна и модерна. Какво, че България се гърчи и загива в демографски колапс? Няма да правим парад на майките с количките, я. Няма да ги описваме и фотографираме и по медиите – темата не е интересна. Много по-интересно е да се показват облечени в песъчинки гърли и пущараци, както и мляскащи се гейове.

На два пъти вече съм писал до т. нар. Комисия за защита от дискриминация. Питах ги: с какво право ни навират в очите своите гей- и лесбо-практики? Кой им пречи да ги упражняват – та те отдавна не се преследват от закона. Откъде накъде едни граждани, при това – малцинство, ще тормозят други граждани? Къде е защитата от дискриминация на мнозинството? И какви са неговите прави? А дали ще разрешят парад прим. на курварите (да ме простят по-чувствителните читатели)? И откога държавата и Столичната община – с разрешението на този гнусен парад – ще ни облъчват с послание, което може да се дешифрира така: правете само гей-любов, а не деца?!

Някои май наистина са слънчасали. Нищо чудно, след като са облечени само в няколко песъчинки.

Comments are closed.