Какво премълчават посредническите агенции за работа в чужбина

С публична дискусия и лекция на тема „Работа и специализация в Германия – Шанс или риск? Какво премълчават посредническите агенции?“ – стартира партньорството на Медицински Университет – Пловдив с международната организация „Форум на регионите.

“Форум на регионите” със седалище в Брюксел, е акредитиран от Министерството на външните работи в Брюксел, Кралство Белгия, и представлява работна мрежа от европейски организационни структури на местно и национално ниво.

Директорът на организацията „Форум на регионите“ – България, д-р Димка Меридонов, съвместно с Медицинския университет в Пловдив организират лекциядискусия на тема „Работа и специализация в Германия – шанс или риск? Какво премълчават посредническите агенции?”

Лекцията бе насочена към търсещите професионална реализация в областта на медицината и постави въпросите: какви възможности за работа се откриват пред медицинските специалисти в чужбина, с какви специалисти разполагат фирмите, какво е качеството на предлаганите услуги, като даде възможност и за провеждане на дискусия по реални проблеми при търсенето на работа от медицински работници, лекари и специализиращи.

Медицински университетПловдив в партньорство с организацията „Форум на регионите” ще работи и по други проекти от взаимен интерес, насочени към по-пълноценната реализация на студенти, специализанти и докторанти по време и след обучението им.

Tags: ,

Comments are closed.