Топло посрещане на “Да реализираш мечтите си”

Над 100 колеги присъстваха на представянето на новата книга на доц. Христо Деянов “Да реализираш мечтите си”, което се проведе в Художествената академия. С присъщата му човешка топлота и доброта, авторът ги зарадва и с изпълнения на свои песни, съпровождан от съпругата си и прекрасните им деца. Поздрави с песни направиха и очарователната Росица Кирилова, както и дерматологът д-р Димитър Нинов.

В нашето съсловие имаме немалко талантливи хора, но доц. Деянов се отличава с особен блясък. Вече над 10 години той поддържа своя проект “Здравословно” – в едноименните ежедневни емисии по ТВ СКАТ, вестник и списание. Не случайно заради него създадохме Награда “Проф. К. Чилов” и за медицинска журналистика и именно той първи бе отличен с нея.

Коментар. В деня след представянето на тази книга БНТ и в. “24 часа” отличиха много достойни българи; сред тях забелязахме само един лекар – проф. Николай Петров, в качеството му на анестезиолог. Отсега предлагаме на журито за догодина да помислят за награждаването с това високо звание и на доц. Христо Деянов.

Tags: , ,

Comments are closed.