Поредното гей-посегателство върху човешките права и свободи!

Всички български медии гордо отбелязаха, че за “шести пореден път” в столицата на българската държава-членка на ЕС, се е провел гей-парад, сякаш сме се класирали за световното първенство по футбол. Едн дребен чиновник от американското посолство, техен колега по анални изпълнения, дошъл там с… мъжа си, е поздравил събратята си от името на… американското правителство. Каква чест за малка Майка България – най-после от Вашингтон ни забелязаха, че съществуваме! Шествието се е поклонило и пред паметника на най-великия българин (сигурно са вървели по левия тротоар). Нерде Ямбол, нерде Стамбул.

Но мисълта ни е за друго: за нарушаване на човешките права и свободи на мнозинството наши съотечественици – хетеросексуалните. Досега не сме ги видяли да се организират в парад на мъжкарите (да не употребим друга, по-силна, но неприлична дума. Или на мераклиите (той ще е още по-внушителен). Но пък за пореден шести път те бяха подложени на психически тормоз. Защото никой няма право да показва пред обществото и да му натрапва собствените си… сексуални щения и практики. По улиците има деца – на това ли ще ги учим от малки: на еднополова любов?

Та тя е прокълната от самия Господ! В напътствията си пред Майсей той му казва, и то – двукратно! – буквално следното: “С мъжко да не лягаш като с женско, това е гнусота – и двамата да се убият!”. Причината е ясна: защото тази т. нар. “любов” е безплодна, тя не създава най-висшия плод на Любовта – Детето, каквото е основното й предназначение. Затова и нашата християнска религия отхвърля мъжеловството. Но засега Светият Синод си мълчи срамежливо. И с право – защото дори и сред техни високопреосвещенства има люде, празнуващи 2 февруари…

Не, педерастията не е перверзия, когато има взаимно съгласие и не се прилага насилие и не се използва финансова или служебна зависимост. Тя си е, нека да го наречем с английския термин – бизнес – между двама души. Това си е лично тяхна работа. Но ние не сме съгласни да всяка година шумно, спирайки движението, да ни я натрапват най-нагло и предизвикателно в очите, особено пък – на невинните ни дечица, от които утре също очакваме дечица.

Драги гейове и лесбийки, нянаме нищо против вас и анално-клиторалните ви практики – но, плийз, укротете се най-после под юрганите и не ни се мандахерцайте и кълчите с вашия посланически събрат! Не ни занимавайте с вашите дупетии (изразът е на гениалния друг ваш събрат Парцалев)!

(Надяваме се кметицата Фандъкова също да прочете този мил текст.)  

Tags: 

Comments are closed.