Ден на ориентацията за първокурсниците

Студентският съвет към Медицински университет – Пловдив проведе за първи път в България „Ден на ориентацията за първокурсницитеhttp://meduniversityplovdiv.bg/bg/. Проектът се осъществява с подкрепата на ръководството на МУ-Пловдив и е организиран от Асоциация на студентите медици – Пловдив, Асоциация на студентите по фармация – България, Българска асоциация на студентите по дентална медицина и Асоциация на студентите медицински сестри – България.

В сградата на Аудиторния комплекс на университета организаторите – студентите от по-горните курсове предаддха своя опит, знание и практически съвети на студентите-първокурсници от всички специалности, за да им помогнат за тяхното адекватно адаптиране към новата академична среда. Втората част на обучението включи игра с мисии „MUP – adventure” („МУ-приключение”), в която първокурсниците се запознаха с всички базови места на университета и университетските клиники.

Вечерта имаше парти на открито на басейна на парк-хотел „Санкт Петербург“. Там бяха наградени и победителите в MUPadventure.

Tags: 

Comments are closed.