Да подкрепим българска библиотека за най-добрата университетска в Европа

Библиотечно-информационният център на Медицински Университет – Пловдив участва в международен конкурс за „Най-добра университетска библиотека”, организиран от Европейската бизнес асамблея в Оксфорд и Клуба на ректорите на Европа.

Един от критериите за оценка на библиотеката е онлайн гласуване. Всеки може да я подкрепи, като гласува само по веднъж. Той трябва да се регистрира в онлайн формата на следния линк: http://www.summitofleaders.co.uk/en/component/community/register/register

След регистрация и влизане в профила, човекът, трябва да се върне към предишния линк и натиснете бутона “Check results and vote”, за да гласува.

„Ще Ви бъдем изключително благодарни, ако решите да подкрепите това начинание.”, казват от Медицинския университет в Пловдив.

Повече информация за Библиотеката е публикувана в страницата на престижния конкурс: http://www.summitofleaders.co.uk/en/entrants-express-exhibition/65-projects/contests/competition-categories-and-registration/contestants-2013/569-best-university-library-medical-university-plovdiv

Tags: 

Comments are closed.