Хитлер е изгорил 500 000 хомосексуалисти в концлагерите

Неотдавна в Ирландия бе проведен впечатляващ референдум относно разрешаването на гей-сватбите. Да коментира въпроса се обърнахме към д-р Тотко НАЙДЕНОВ, специалист по социална медицина, гл. редактор на в. “Български лекар”, автор на над 40 книги на здравна тематика, между които “Здравна азбука”, “Джобен гид за любовта и секса” и “Болестите и сексът на държавниците”, в които разглежда и тази проблематика.

Хомосексуалистите не са ли хора като нас, макар и с необичайна сексуална ориентация? Впрочем, СЗО предпочита друг термин: “Мъже, които правят секс с мъже”. От 3% до 6% от мъжете във всяка страна ходят “по левия тротоар”.

Генетично предразположение в повечето случаи (увеличен им е и хипоталамусът); но има и придобито (“погрешно впечатване” – когато момченцето е било изнасилено преди 10-тата му година и е приело, че именно това е нормалното. В миналото древните гърци са наричали педофилията “уранизъм” (небесна любов); но пък едно от обвинанията срещу Сократ, който я е практикувал, е било именно, че развращава младежта. Филип Македонски е убит от любовника си Павсаний. Александър Македонски също си е имал любовник – Хефестион. И когато той се е разболял и починал, страдал неимоверно; дори заповядал лекарят му Главк да бъде обесен… Знайно е, че Александър Македонски е нареждал любовните двойки една до друга в непобедимите си фаланги. Пасивните бивали наричани “педика” (оттам – и нашето “педераст”), активните – хейтари. Цезар е бил “мъж на всички жени и жена на всички мъже”; дори се е женил за царя на Витания – Никодим. Калигула също е бил бисексуален. Дарил е хейтара си Китик с 2 млн сестицерции – колосален хонорар за един манаф… Траян също е налитал на млади момчета.

Но символът, емблемата на “мъжете, които правят секс с мъже”, е император Адриан – онзи, дето обезглавява сестричките Вяра, Надежда и Любов. Толкова е бил влюбен в хейтара си Антиной, че построил град, кръстен на името му – Антинополис, обявил го за Бог (последният Бог, провъзгласен от римските императори, преди приемането на християнската религия от св. Константин), издигнал му е 2000 статуи, секъл е монети с лика му. Когато този Антиной се удавил, Адриан рухнал от мъка и правил 3 опита за самоубийство.
Да не забравяме неистовата мъка на император Василий Българоубиец, когато в битката при с. Ключ бива убит любовникът му, солунският дук Теофилакт; затова и заповядва пленените 15 000 българи да бъдат ослепени.

Ами нашият цар Фердинанд, ктойто, захласнат по ласките на шофьора си Вайс в Сливен, отказва да разгледа и приеме предложението на турския везир за мир, което ни коства безсмисленото, фатално за нас продължаване на Балканската война и последващото поражение в Междусъюзническата.

Лесбийството се нарича също “сафизъм”, по името на поетесата Сафо, живяла 6 века преди Христа на остров Лесбос. Лесбийките са относително по-малко от “мъжете, които правят секс с мъже” – 1-2% от женската популация.

Ако се гледат догмите – да. В Библията Господ съветва Мойсей: “С мъжко да не лягаш като с женско – това е гнусота; и двамата да се убият”. Но, знайно е, сред клира също има немалко “педика” и “хейтари”… Известно е, че двамата диктатори Сталин и Хитлер също са ги преследвали. Хитлер ги е декорирал с розови триъгълничета по реверите и направо е изгорил 500 000 немци-гейове в крематориумите на концлагерите, наравно с евреите, циганите и военнопленниците. Сталин ги е пращал в ГУЛАГ7 измислил е дори юридическото обвинание “хомосексуална конспирация”. Несъмнено, по негово указание, “най-хуманният писател” Горки е написал статия във в. “Правда” със смразяващото заглавие “Като унищожаваме хомосексуализма, унищожаваме фашизма!”. Допреди 10 ноември хомосексуализмът у нас се преследваше законово. Прословут е процесът срещу група интелектуалци, както и изявлението на Парцалев: “Коскоджамити съдии, а се занимават с нашите дупетии”… (Тогава беше съден и кардиохирургът проф. Чавдар Драгойчев, син на партийната функционерка Цола Драгойчева. Тези клаузи от НК отпаднаха, но не и насилственото правене на секс с “лице от същия пол”, което се санкционира със затвор от 1 до 5 години.

Здравословните рискове при аналния секс са огромни: нерядко се стига до фисури и рагади (малки разкъсвания и цепнатини) на лигавицата му. При секс без презерватив уретрата (пикочният канал) лесно може да се замърси с бактериум коли, който е силно патогенен, предизвиква катари и простатити (възпаление на простатната жлеза), които водят до безплодие. Да не говорим за хепатит В и смъртоносния СПИН. Опасна е също кохибитацията (пъхане на предмети в ануса), което може да го разкъса; какви ли не предмети са вадени оттам: бутилки, флакони на дезодоранти, круши…

Всичко е извращение, когато се прилага насилие и се използва служебна и финансова зависимост, независимо дали се прави хомо- или хетеро-сексуално! Когато има взаимно съгласие, да правят каквото си искат. Само, ако обичат, да не ми го натрапват в очите. Имам предвид гей-парадите, които дразнят хората. Самите “мъже, които правят секс с мъже”, нямат сметка да ни предизвикват и дразнят.
У нас няма да мине: ние имаме друга, отрицателна нагласа не към самите хомосексуалисти, а към показността на гей-връзките. Мисля, че не бих гласувал “за”. От този референдум явно е доволен един наш държавник, бивш комсомолски секретар, който си е вадил хляба с хороскопи и беше заявил пред журналистките, че в миналия си живот е бил ирландска овчарка…

Comments are closed.