Приготвяйте бурките и чалмите!

Некадърникът-лицемер Юнкер свиква поредната “спешна среща” за обсъждане въпроса с т. нар. бежанци.

Ще му припомним малко исторически данни.

Арабите-мюсюлмани за пръв път атакуват Европа, с цел – заробването и разграбването ѝ, през 717 г., като обсаждат Константинопол. Синът на кан Аспарух – кан Тервел ги разбива и я спасява, заради което е провъзгласен за светец – Тривелий Теоктист (празнува се на 1 януари). По-късно, през 732 г., те биват разгромени от франките при Поатие (вижте ги чак докъде са достигнали, водени от грабителския си рефлекс).

Днес тези хора си нахлуват в люлката на световната цивилизация безпрепятствено; нещо повече – насърчавани от предателката на Германия и ЕС фрау Меркел-ханъм и посрещани възторжено от комплексираните ѝ заради хитлеристките концлагери сънародници. Така Германия се превърна в генератор на Третата световна война и доброволно изпълнява поредното си ритуално самоубийство. Лошото е, че го прави и на останалите страни, които смята за свои васалитети, след като отне независимостта им чрез нескопосания, намиращ се пред разпадане Европейски съюз.

У нас още умуват дали да съдят доблестния граничар, стрелял във въздуха пред тълпа тъмни неидентифицирани субекти, извършили криминалното деяние – нарушаване на държавна граница. Навсякъде другаде по света подобни хора биват награждавани, вкл. и в САЩ, където стрелят на месо по всеки, дръзнал да прекрачи оградата с Мексико, независимо дали е въоръжен или не. Намери се и един български генерал (!?), който обвини българския войник в предумишлено убийство… (И този физически и духовен мъник още е депутат!?!). Разбира се, намеси се и председателят на антибългарския Хелзинкски комитет (така и не разбрахме кой го финансира, макар че и за децата е ясно), който винаги защитава престъпници и затворници, но така не обели и дума, когато цигани пребиха до смърт български професор, само защото се е осмелил да им направи забележка.

Надеждата ни е в доблестни държавници като унгарския премиер Виктор Орбан – образец на високо родолюбие. Той не отстъпи и когато от ЕК го натиснаха да не включва в Конституцията изричната постановка, че бракът се сключва само между мъж и жена. Заяви им, че това са традиционните унгарски ценности и разбирания за любовта.

Надеждата ми е и в мъжкото поведение на останалите 3 ръководители на държавите от Вишеградската четворка.

Дано да успеят, докато не са им спретнали и на тях по един Майдан…

Comments are closed.