А достойнството на хетеросексуалните?

На вниманието на Комисията за защита от дискриминация
Копие: Кмета на София ген. Бойко Борисов

А достойнството на хетеросексуалните?
  
По повод поредния гей-парад, проведен за 27 юни т. г. в София, изразявам своето недоумение от непредизвиканата с нищо наглост и провокативност от страна на една малцинствена сексуална прослойка, която няма никакъв принос към демографското ни състояние, т. е. – към държавността и укрепването й. Да се възхвалява и индиректно – препоръчва противоестественото, непродуктивно и прокълнато от Бога хомосексуално общуване, и то в период на катастрофален демографски срив, е деяние гнусно и абсолютно неприемливо за всеки български баща и мъж.

Нямам нищо против сексуалната ориентация и практики на всеки човек. Но тъй както аз не натрапвам своя хетеросексуализъм и ценностните си системи, така и се чувствам обиден и репресиран от гей-парада.

Никой няма право да натрапва и пропагандира на останалите, различни от него хора своя сексуален избор и начин на личен живот, защото това е гавра с достойнството и човешките и гражданските им права.

Недопустимо нарушение на суверенитета на държавата ни е и подкрепата за гей-парада, оказана му от редица западно-европейски посолства. Интересно би било те да я аргументират с доказателства за приноса на хомосексуалистите в демографския и отбранителния им статус. Известно е също така, че огромна част от тях са и педофили, което е престъпно и подсъдно деяние дори и в комплексираната Европа.

Ако продължаваме да насърчаваме подобни обиждащи и дискриминиращи прояви, нищо чудно в близко бъдеще и в нашата страна да се провеждат масови сборища и демонстрации на ексхибиционисти и нудисти, каквито все по-често се организират в държави, проявяващи странна търпимост към тяхната предизвикателна натрапчивост.

В името на децата, родителите и отечеството ни.

Настоявам:
Никога повече кметът на София да не разрешава извратения, унизителен и обиден за огромната част от нашето общество гей-парад, който е в груб разрез с исконните национални български ценности и традиции и дискриминира огромна част от него. 

Д-р Тотко Найденов,
многодетен българин, 
гл. редактор на в. “Български лекар”, 0888/80-23-54
София, 6 юли 2009 г.

Tags: , , ,

Comments are closed.