Защо ние да помагаме?

Два камиона с хуманитарна помощ на БЧК заминаха за бедстващите в Македония пришълци. Преди дни помагахме и на бедстващи в Идомени, Гърция.

Няма лошо, хората трябва да бъдат нахранени. Но кой ги е извикал да идват, неканени, в Европа?

Канцлерката на Германия: та нали тя ги призова през м. септември да идват, ще приеме всички, без таван, без документи; ще им осигури подслон, храна и щедри помощи. При това – без да са нейни граждани, без да са вложили и цент в бюджета й. И като поне 20 000 от тях са джихадисти; не се съмняваме в злокобните им намерения…

“Как може толкова малко да плаща ЕС на Турция за издържане на мигрантите– та няма и 50 евро на ден!” – възмути се Георги Коритаров (агент Алберт) по една от щедро предоставящите му медийно време сороски телевизии.

50 евро – та това е месечната пенсия на десетки хиляди българи!!

Та нека фрау Меркел-ханъм, “Мути” (майка) на навлеците и джихадистите, както и нарочно пропускащата ги към ЕС все по-ислямизираща се Турция, бъдат така добри да си ги изхранват.

“Първо ще мисля за нашите пенсионери и безработни, после – за мигрантите!”, заяви неотдавна хърватската министър-председателка.

Чехия пък приема само християни.

Унгарският “диктатор” Орбан (изразът е на мухлясалия, добродушно потупващ по бузките чуждите държавници Юнкер) е още по-взискателен.

Но това са хора, които милеят за своите народи и държави…

Tags: 

Comments are closed.