Награда „Златен Гален“ за пълната отличничка на осмия випуск на Фармацевтичния факултет в Пловдив

Осмият випуск от 112 магистър-фармацевти на Фармацевтичния факултет се дипломира със седем отличници.

Фармацевтичният факултет на Медицински университет – Пловдив тържествено промоцира и раздаде дипломи на завършилите магистър-фармацевти.

Дипломираха се 112 студенти от Факултета, които получиха диплом за висше образование на образователно-квалификационна степен “Магистър” с професионална квалификация “Магистър-фармацевт”.

За втори път в дванадесетгодишната история на Фармацевтичен факултет – Пловдив бе връчена наградата „Златен Гален”. Нейна носителка е дипломантката Борислава Антонова Лечкова, която завършва с успех – 6.00 от следването и от държавните изпити.

Дипломират се 112 студенти, от които 58 български и 54 чуждестранни граждани от Гърция, Кипър, Турция, Русия, Македония и Палестина.

Седем са отличниците на випуска с успех над 5.50 от следването и от държавните изпити. Предвидени са предметни награди за всички с отличен успех.

Церемонията на тържеството се води от Декана – проф. д-р Людмил Пейчев, дм, мзм, а за Промотор е избрана проф. Маргарита Касърова, дф – дългогодишен преподавател във Фармацевтичен факултет – Пловдив.

Comments are closed.