В страната на Митьовците (СМ)

По-рано се славехме като страна на певците (Борис Христов, Николай Гяуров, Николай Гюзелев, Димитър Узунов, Катя Попова, Гена Димитрова, Елена Николай – споменавам само покойниците, и то не всички).

Днес сме Страната на Митьовците (Очите, Пищова, Крика, Гърнето, Селския, Кокала), ще я изпишем съкратено СМ.

В СМ и ценностите са ни митьовски. В повечето ни медии (а нали те формират общественото мнение) – също. Тук в култ се издигат, величаят и натрапват на поколенията: насилието, агресивността, бедният език, простотията, чалгата, “на теслата дръжката”, “пипни ме тук, пипни ме там”, “тигре-тигре, имаш ли пари”, “заведи ме в някоя квартална кръчма”, мутрите с техните джипове с незаконно затъмнени стъкла и силиконовите им мутреси, които бъркат Букурещ и Бангладеш.

В СМ се организира не надпяване с възрожденски и патриотични песни, а гонене на покемони и конкурси Мис “Мокра фанелка”.

В СМ просветните министри заявяват без капчица свян пред народа си, че той трябва да е горд, задето бил част от Османската империя и че е грешил, като е поддържал Русия в Освободителната война, че не е имало турско робство, а мирно, идилично и охолно съжителстване.

В СМ усърдно насърчават всичко, което възхвалява “евроатлантическите ценности”, без да ги уточнява – а те са видни от всички: чуждопоклонничество, доброволно лишаване от суверенитет и национално достойнство, превръщането ни в протекторат или направо в колония, отвращение към род, семейство и създаване и отглеждане на деца, насаждане на омраза към Русия и Христос, обич към хомосексуалистите и техните нагли паради и сватби, насърчавани от западните посланици, немалко от които идват да дефилират с… мъжете си.

В СМ на почит са фалшът, лъжата, насилието, агресията, изнудването, подмазвачеството пред силните на деня и тормозът над слабите.

В СМ за мръсни думи се смятат “Майка България”, “Родина”, “Родолюбие”, “Чест”, “Доблест”, “Съвест”, “Достойнство”, “Духовност”, “Благодаря” – и затова не се употребяват.

В СМ най-евтиното нещо е животът и достойнството на човека.

В СМ никой държавник и политик не обръща внимание на човеколюбието и катастрофалното ни демографско стопяване, което вещае изчезването на СМ.

В СМ държавниците сключват възможно най-неизгодните за нейните граждани договори с монополистите на ток, вода и парно, което гарантира огромните им печалби за сметка на народа (част от тях, разбира се, влизат в сметките на съответните държавници, които са се клели да му служат вярно).

В СМ изборите откровено се фалшифицират чрез отпечатване на стотици хиляди бюлетини (безсрамно обявявани след това за “макалатури”, брак), купуване на цигански гласове, а вече – и на цели комисии.

В СМ годишнините на националните ни идоли Левски и Ботев се отбелязват от немай-къде, срамежливо и под сурдинка (сакън, да не разсърдим комшиите).

В СМ от учебниците на децата ни се изхвърлят класическите произведения, поддържащи националното ни съзнание и дух – “История славяноболгарская”, поставила началото на Възраждането ни, най-българската книга “Записки по българските въстания”, пламенните стихотворения на Вазов и Ботев, песните на Чинтулов, народните епоси “Даваш ли, даваш, Балканджи Йово” и “Еничари ходят, мамо”.

В СМ образователните министри си правят оглушки за нееднократните предложения учениците да започват занятия с издигане на националното знаме и пеене на патриотични песни (както правят в Турция; там от II до VIII изучават и Корана) и да бъде въведено задължително обучение по здравно-духовна и сексуална култура. Същите тези министри не се тревожат, че повечето от децата ни пушат, пият, употребяват наркотици и затлъстяват, с което отсега си увреждат здравето и си съкращават живота.

В СМ държавниците и политиците ограбват народа си и мразят него и всеки, който издигне глас в защита на правдата. Те усърдно изпълняват и преизпълняват всякакви директиви на ЕС, колкото и да са глупави и в ущърб на нацията ни, макар да не са задължителни, а само пожелателни (като спирането на 5-ти и 6-ти блок на АЕЦ “Козлодуй”, отказване от всякакви енергийни проекти, само защото са руски и пр.), с което непоправимо увредиха икономиката ни.

В СМ съдиите оправдават и пускат на свобода наркопласьорите, корумпираните, рекетьорите, крадците и убийците, регистрират откровено етнически противобългарски и противоконституционни партии и обявяват за миролюбив салафизма, проповядващ рязане на главите на християните, които не желаят да приемат исляма, а под .носа на ДАНС се разпространяват на български език джихадистки учебници и книги със същите кръвожадни послания.

В СМ продажни народни представители приемат бандитски Закон за концесиите (при това – изработен от адвокатска кантора, обслужваща именно концесионерите!), който ще легитимира последното ограбване и оплячкосване на собствения им български народ и ще го унищожи окончателно и завинаги.

В СМ продължава положението, отчаяно определено от великите ни българи: “Свестните у нас считат за луди” (Ботев), “Скот и стопан са духовно сближени” (Вазов) и “Не сме народ, а мърша” (Петко Славейков).

В СМ не почитат собствените си герои и армия. Президентът на СМ демонстративно не отиде на Парада на Победата в Москва (за да угоди на едно посолство), с което зачеркна паметта и саможертвата на 30 000 свидни български войничета, паднали в битките с хитлеро-фашизма, чиято идеология беше използването на славяните, т. е. и на нас, за тор на арийците. Затова пък се понрави на американците, чиито филми “документират”, че единствено те са победителите на Хитлер.

В СМ се гледа с лошо око и на капитан Димитър Списаревски, свалил чрез самоубийствен таран бомбардировач, който е тръгнал да избива невинни български жени и деца – защото е воювал с днешните ни съюзници от НАТО, а на свалените пилоти, пускали бомби върху тях, издигнахме паметник.

В СМ пренебрегват и всячески се стараят да изритат навън и по-далеч от длъжности интелигентните, почтените и родолюбивите.

В СМ всичко вече е мутренско, чалгаджийско, пошло, обречено на разпад.

В СМ идеали и каузи няма, нито бъдеще.

В СМ на почит са само имащите власт и пари.

Затова никой по света не уважава СМ.

Дори и собствените й деца, които масово и без носталгия я напускат.

СМ неудържимо застарява и изчезва от света.

Но Митьовците – не!! Те са вечни.

Comments are closed.