Атентатите станаха всекидневие. Спокойно, глупава Европо, те ще зачестят.

Още ли се чудите на поредните атентати в Западна Европа? Свиквайте, ще ги има вече всекидневно, ако не – и по няколко, както е в Багдад и Кабул.

Какво друго може да се очаква на фона на почти никакви делови контакти между полицаите в ЕС? На свободното ползване на Интернет (макар че би могъл да бъде прекъсван между подозираните ислямисти). На продължаващото и неконтролируемо масово “свободно движение на хора, стоки и услуги” (ясно – що за “услуги”…) в неолибералния ЕС.

На свободното действие на ходжи, които, както се знае и от полицията, проповядват в джамиите радикален ислям (ама, нали трябва да има свобода на вероизповеданията, пък нищо, че едно от тях открито призовава към прерязване на гърлата на вас и семействата ви). В това време английската, френската и белгийската полиции “наблюдавали” предполагаемите атентатори (ясно как ги “наблюдават” – сигурно да не пресичат неправилно улиците).

Европа сама си подготви и насърчи екзекуторите. Първи започна изкуфелият комунистически генерален секретар Брежнев (“Дорогой Леонид Илич”, както възторжено го приветстваше Тато, преди да го целуна в устата), който необмислено нахлу в Афганистан и разбуни гнездото на осите.

Не остана по-назад тъпакът Буш-младши, с неговата лъжа, че в Ирак имало химическо оръжие и безцеремонно влезе в Ирак.

Продължи със смешника Саркози, който извърши преврат в Либия, за да убият Кадафи (не му се връщаха милионите долари, които той му даде за президентските избори). Да продължаваме ли: създаването на “Ислямска държава” (която продава на западните си родители евтин петрол и купува оръжие от тях), предателството на Меркел. И пр., и пр.

И ние сме се хванали на едно хоро с тези лекомислени хора, без мисъл за бъдещето на своите народи и на цяла Европа……

Comments are closed.