Благодарност

Със смирение изказвам горещите си благодарности на колегите и приятелите, които удостоиха с внимание моя юбилей. 

Сред тях: акад. Дамян Дамянов, който така топло водеше честването; ректорът на МУ – Пловдив чл.-кор. проф. Стефан Костянев, който лично дойде в дъждовната вечер от Вечния град и ме удостои със Златния Почетен знак на любимия ми университет; блестящият композитор Хайгашод Агасян, който ми изпя любимите песни; главният секретар на МЗ проф. Красимир Гигов, който прочете приветствието на здравния министър и ме приветства и лично от свое име; председателят на БЧК г-н Христо Григоров, който ме удостои с Почетната грамота на най-хуманната организация; зам.-декана на МФ – София проф. Борислав Владимиров, който ми поднесе Поздравителния адрес от декана чл.-кор. проф. Иван Митов; емблемата на българската онкология проф. Иван Черноземски, комуто наскоро чествахме 85-тата годишнина и който дойде да ме поздрави, въпреки разклатеното си здраве; синът му Николай Черноземски, мой стар верен приятел и духовен брат; създателят на българската хомеопатия и управител на “Боарон” д-р Драгомир Грудев и целия му екип, които вкупом се стекоха да ме приветстват; прекрасният колега от фирмата му и китарист Красимир Първанов, който също ме поздрави с няколко песни; всеотдайната д-р Здравка Валерианова; председателката на БАСЗГ Милка Василева и мн. др.

Благодаря и на президент Румен Радев, както и на председателите на БЛС д-р Венцислав Грозев, на СБП Боян Ангелов и на Съюза на офицерите от запаса ген.-полк. Златан Стойков за Поздравителните адреси.

Благодаря и на проф. Цекомир Воденичаров, декан на ФОЗ – София, както и на Гинка Луджева, зав. Пресцентъра на БЧК за съдействието при организирането на срещата.

Благодаря и на всички, които избраха новата ми книга “За сърцата, що се любят…” за четиво през почивните дни, както и на стотиците приятели – лични и от ФБ, които ме поздравиха по телефона или он-лайн.

Благодаря и на спомощектвователите на книгата маг.-фарм. Иван Гущеров, проф. Р. Шекерджийски и Мариела Гачевска

Бог да пази майка Българип!

 

Уточнение. Предвиденото отбелязване на 120-годишнината от рождението на проф. К. Чилов на 10 май в БАН, както и на 23 юни в с. Славейно се отлагат.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.