Обръщение към българските деца и техните родители, баби и дядовци за Международния ден на детето

МИЛИ НАШИ БЪЛГАРСКИ ДЕЧИЦА,

Ние, вашите майки, бащи, баби и дядовци, ви пожелаваме да растете в мир и любов, здраве и щастие!

Но ако някой ви попита искате ли момченцата да са момиченца, а момиченцата – момченца, нищо не му отговаряйте, веднага бягайте надалеч. Този човек е зъл и иска да нарани и да излъже чистите ви душици. Трябва веднага да кажете на мама и татко за това. Вие сте си момченца и момиченца от самото раждане и нищо друго, което е предопределено от Бога, природата и родителите ви не може да го промени.

За мама, татко, баба и дядо, вие сте най-скъпото, неприкосновено и свещено нещо на този свят, упованието, обичта и надежда на живота ни. Затова ние ще ви браним фанатично от всякакви посегателства върху телата и душите ви.

 

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, БАБИ И ДЯДОВЦИ,

 

В името на децата и внуците ни, нека се закълнем пред Бога и Родината, че няма да позволим на хора със злокобни намерения, насила да натрапват сатанинската джендър-идеология в страната ни, която е изпаднала в демографска и духовна криза! Да бъдем бдителни, за да не навлезе в детските градини и училищата, при това – насърчавана и финансирана от самото МОН, което целенасочено води дебългаризираща и развращаваща политика! Тази идеология е пагубна за духа, родолюбието  и християнството система, в която извратени типове ще преподават и втълпяват на децата ни своите порочни уроци и сексуални практики.

Ако замълчим сега, после ще е късно. Ще станем съучастници в гибелта на децата, народа и държавата ни!

Затова ви приканваме да бдим над детския непорочен живот, за безоблачното им щастие и светло бъдеще!

БОГ, СЕМЕЙСТВО, ОТЕЧЕСТВО  – да бъдат  нашето неотклонно верую!

И – не джендър-идеология, а – здравна духовна култура да се преподава в училищата.

Да не бъдем безразлични! Нека се обединим и борим заедно срещу нахлуващия агресивен и перверзен джендъризъм, който протяга пагубните си пипалата към нашите български деца! Спасявайки тях ще спасим и България!

Който е съгласен с обръщението, може да го приподпише, за да го изпратим до медиите и държавните институции в навечерието на 1 юни.

Comments are closed.